hvad er de negative virkninger af giftigt affald ?

Under spørgsmålene om bortskaffelse af affald begynder med en simpel , men skarp realisering . Ikke alt affald ender i jorden , hvilket kræver yderligere årvågenhed for eventuelle materialer, der bortskaffes gennem afbrænding eller nedgravning . Manglende overholdelse af disse realiteter kan udsætte samfund til en betydelig skade fra luft, vand og jordforurening , samt ansvar som følge af forbundsregeringen-mandat oprydninger .

ukontrolleret dumpning og afbrænding


projektering og bygning af en losseplads er en foretrukne metode, der anbefales af U. S. Environmental Protection Agency ( EPA ) . Nedbrydning af affald i ukontrollerede lossepladser ofte sive ned i jorden , der medfører forurening af lokale drikkevand . Ukontrollerede lossepladser også frigive eksplosive og brændbare gasser , som udgør en fare for den offentlige sikkerhed , på grund af truslen om eksplosionen , en EPA faktablad stater .

Slip af giftige materialer


Hvis man ikke adskille giftige materialer fra andre typer af affald har vist sig dyrt at samfund , der ikke tog de nødvendige forholdsregler . I marts 2003 , for eksempel en Colorado hospital ansatte havde forladt en ukendt mængde af radioaktivt affald i en container , Centers for Disease Control bemærkede i sin dødelighed og sygelighed Ugentlig rapport . Ingen blev såret , men deponering måtte lukkes indtil materialet er fjernet , og redningsmandskab gennemgik rensningsprocesser.

Virkninger af ulovlig bortskaffelse


Bortskaffelse af fælles husholdningsartikler gerne motorolie har fået mindre opmærksomhed , men også udgør en stor udfordring for folkesundheden . Amerikanerne bruger en anslået en milliard gallon af motorolie om året , hvoraf 350 millioner ind i miljøet . Mere enkelt sagt, tager det kun en kvart af ulovligt dumpet motorolie forurene 250. 000 gallons grundvand . Den ulovlige dumpning af disse materialer, til gengæld er blevet knyttet til de store forurening af strande , søer og vandløb .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.