hvad er den nemmeste medicinsk licens at få ?

En medicinsk licens tillader en osteopatisk eller traditionelt læge til at udøve erhvervet som medicin . I USA er medicinske udstedt af stater , som hver har separate krav og ansøgningsprocedurer . Fremskynde ansøgningsprocessen ved at følge strategier til at få din læge licens . Det er lettest for de amerikanske borgere til at blive godkendt i Indiana , Virginia og Nebraska

kvalifikationer


Opfyld uddannelsesmæssige, testning , uddannelse og indvandring , der fremgår af Federation for statens Medicinsk Boards ( FSMB ) . Alle stater kræver eksamen fra et medicinsk fakultet , licenser eksamener og klinisk uddannelse. Udenlandske medicinske kandidater få et certifikat fra Educational Commission for Foreign Medical Kandidater ( ECFMG ) . Nogle stater opretholde en liste over afviste medicinske skoler .

Uddannelse og eksamen


Undgå stater kendt for at tage længere tid at behandle ansøgningerne ( Californien , New Jersey , Texas ) eller planlægge uddannelse og eksamener lang tid i forvejen . Alle stater kræver mindst et år med træning-længere internationale dimittender undtagen Wyoming og Wisconsin . Overvej træning i én stat og licenser i en anden , da nogle stater kræver tilladelse til at begynde uddannelse i denne tilstand . Skema eksamener lang tid i forvejen , fordi nogle test datoer og steder fylde hurtigt . I nogle stater , såsom Virginia og Nebraska , kan du tage din endelige licens eksamen , hvis du ikke er i en postgraduate uddannelse , og i andre , som Indiana , skal du være accepteret i et uddannelsesprogram for at planlægge din eksamen . De fleste stater kræver , at du udfylder alle licenser eksamener i en syv-til 10- årig periode . Alle stater tillader en generobre de fleste give tre forsøg pr skridt og nogle stater kun regulere trin 3 . Alaska tillader kun to forsøg pr skridt. Mere end 10 stater ikke begrænse antallet af forsøg til at bestå licenser eksamener .

Regulatory Requirements


Læger er ansvarlige for folks liv og velfærd og er underlagt regulering og afgifter i alle stater . Budget for særskilt gebyr for ansøgningen, som normalt nonprefundabl ) og licens, selv i stater med lave gebyrer , som Indiana , Nebraska , eller Virginia . Budget for merudgifter , såsom fingeraftryk , notar -tjenester , mailing gebyrer , afprøvningsgebyrerne , score rapporter og credential services. Udenlandske kandidater betale et gebyr for oversættelse af legitimationsoplysninger og ECFMG samt opnåelse af et Visa . Department of Justice og FBI vil køre baggrundstjek , og du får brug for en tilladelse til at ordinere lægemidler fra Federal Drug Enforcement Administration .

Netværk Strategier


Tal med en personalekonsulent , militær læge eller en læge, som har arbejdet i flere stater for at få information om aktuelle tendenser . USA Borgere godkendt i én stat , kan arbejde på Federal faciliteter i nogen stat . Læge grupper rekruttering i flere stater yde rådgivning om jobmuligheder , og kan arbejde med staten , når du underskriver en kontrakt .

Samlet Karriere

Vedligehold perspektiv i planlægningen af din karriere . Selv om det kan være lettere eller hurtigere for at opnå en licens i en stat , kan det ikke lever op til dine samlede karriere behov . Ønskeligt stater overforsynet med læger påvirke leveomkostninger, til rådighed for arbejdsmarkedet , løn og behandlingstiden for at opnå en licens . Uredelighed og ansvar bekymringer er stærkt reguleret i nogle stater , men mindre i andre . Læger, som er de højtlønnede kan være bekymret for statens love på forretningsrejse vedtægter, indkomstskat og ejendomsskat .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.