hvad er normal urinanalyse resultater ?

Urinanalyse er færd med at undersøge en urinprøve for forekomst og niveauer af kemikalier , der passerer ud af kroppen gennem urinen . Resultaterne er normalt, når de forskellige metoder til urinprøven inspektion ikke afslører en medicinsk tilstand , forurening eller forgiftning

Urinanalyse


Urinanalyse refererer til makroskopiske , mikroskopiske og kemiske undersøgelse af en urinprøve . Urinanalyser kan administreres for en række medicinske formål samt en type medicin skærmen .

Normal Resultater


Urinanalyse giver resultater forskelligt på de tre niveauer for undersøgelsen . Resultaterne er normalt , når der ikke er tegn på sygdom eller forgiftning .

Makroskopisk


En normal urinprøve er generelt klar , når de undersøges med det blotte øje . En uklar eller misfarvet urinprøven kan indikere tilstedeværelsen af en medicinsk lidelse .

Mikroskopisk


Resultater af mikroskopisk undersøgelse af en urinprøve betragtes som normal , hvis der ikke ligger over gennemsnittet af hvide eller røde blodlegemer , epitelceller , bakterier , krystaller eller andre stoffer .

Kemisk

Ifølge MayoClinic. com , er en kemisk oliepinden dyppes i urinprøven til at teste for indhold af syre , koncentration , proteiner , sukker , blod og tegn på infektion . Resultaterne er normalt, hvis indholdet af de kemikalier, der testes for, er ikke over gennemsnittet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.