hvordan du skal aflevere hårprodukter

Når du er færdig med dit hår produkter , det logiske valg er at smide dem væk . På grund af den farlige kemikalier i shampoo , hårspray og geler det er vigtigt at undgå smide dem i papirkurven med dit almindelige affald . Hår produkter betragtes som farligt affald, fordi de ofte er brandfarlige og forurene papirkurven webstedets jord . Med henblik på korrekt bortskaffelse af hårprodukter , er det nødvendigt at fuldføre bruge op de produkter , før du kaster væk eller genbrug af flasken
1 .
Brug de resterende produkt . Når produktet flasken er tom er det sikkert at smide i skraldespanden . Hæld ikke hårprodukter ned i afløbet , da dette forurener vandet og kan blokere dine rør .
2 .
Tag flasker til en lokal genbrugsstation . Genbrugsstationer i din by kan tilbyde farligt affald pick-up , eller du kan aflevere dine tomme flasker på en lokal losseplads . Seal dine tomme flasker i en plastik affaldssæk eller en pose er anbefalet af din byens genbrugsplads . Besøg Earth911. com at finde en genbrugsstation i nærheden af dig .

3 .
Giv produkter væk . Ubrugte produkter kan blive doneret eller givet væk , som sikrer produktet vil blive anvendt , før de kasseres . Nogle genbrugspladser har husholdningsaffald farligt affald udvekslingsprogrammer , der giver dig mulighed for at give dit hår produkter til andre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.