hvordan man kan afgøre, om der betales kliniske forsøg for dig

Information til overveje, før acceptere at deltage i en betalt kliniske forsøg

Du skal bruge: .
Bare et par minutter af din tid
. .


1 .

Før du accepterer at deltage i et klinisk forsøg for pengene , vil du ønsker at sidde ned og alvorligt overveje , hvorfor du er interesseret i at blive en betalt medicinsk forskning deltager i første omgang. Dette vil hjælpe dig med at beslutte om de mulige udfald af retssagen vil være umagen værd for dig . Spørgsmål at stille dig selv er: Skal jeg ønsker at forbedre mit helbred ? Jeg glæder mig til at flytte medicinsk forskning fremad ? Er jeg i det bare for pengene ?
2 .
Efter at have overvejet hvorfor du er interesseret i lønnet medicinske forsøg , bør du begynde at overveje fordele af forsøget . Er det økonomiske incitament stærk ? Har du mulighed for at prøve nye lægemidler og behandlinger , der vil blive muligvis til gavn for en lidelse , du har ? Dybest set , så tænk på ( og måske endda skrive ned) fordele ved at deltage i undersøgelsen .
3 .
Nu bør du overveje ulemper ved at deltage i medicinske forsøg . Nogle muligvis con relaterede spørgsmål, du måtte spørge dig selv ": Er denne medicin /behandling helt ny ? Er der en stærk chance for mulige bivirkninger ? Er den side kendte virkninger , eller gør de helt risikabelt ? Er forsøget i tidlige faser eller er det blevet raffineret og bestået tidlige faser?

4 .
Nu har du angivet dine grunde til at overveje betalt medicinsk forskning , samt fordele og ulemper . Overvej de oplysninger, du har kompileret og du bør være i stand til at afgøre, om en sådan deltagelse er i sandhed i din bedste interesse , og din komfort niveau med retssagen .

gode råd og advarsler


 • Skriv dine tanker ned ! Dette vil meget lettere at reflektere over point du har tænkt på , og det vil reducere mængden glemte notater .
 • Der er nogle risici forbundet med alt betalt medicinske forsøg , men de er en nødvendig del af at flytte medicinsk forskning fremad . Træffe det valg , der passer til dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.