hvordan man kan begynde planlægningen af en naturkatastrofe

Forberedelse er den vigtigste måde at overleve i tilfælde af en naturkatastrofe . Lytte til vejrudsigter på hver kanal , samt i radioen . Holde en sikker taske i hjemmet , klar og pakket med de nødvendige nødforsyninger , vil lette et behov for at afhænge af andre til at sørge for dig , i tilfælde af du ikke er i stand til at forlade dit hjem . Have en plan værker. Denne artikel vil liste flere måder at beskytte dig selv og din familie
Lad os se det i øjnene , vi lever i en tid med konstant usikkerhed . Brande , oversvømmelser , orkaner , jordskælv , der ødelægger ejendom , ødelæggende liv , og selv om man tager liv. Ligegyldigt hvor ofte medierne advarer forberede naturlige vejret ændringer eller ændringer i naturen , folk ikke tage sig i agt , før det er for sent . At være forberedt til en nødsituation , uanset om det er en brand som følge af lynnedslag , som ødelægger dit hjem , en strømafbrydelse , eller en orkan og eller et terrorangreb , er den bedste måde at reagere på en given katastrofe

Du skal bruge:
at tage sig tid til at udarbejde en plan for flugt eller herberg , at indsamle de nødvendige forsyninger , som du får brug for i tilfælde af du sidder fast i dit hjem eller endda i din bil vil gøre dit liv så meget eas .
Du bør altid have en nødsituation taske sat sammen , et eller andet sted i nærheden af en flugt -området.
 Denne pose skal have elementer , som du kan få brug for i tilfælde af at du er strandet et eller andet sted .
 Du bør pakke din medicin .

Gør en boremaskine med din familie en Escape Plan .
 Foregive, at det er en brand eller et terrorangreb , og du bliver advaret om at evakuere lokalerne .
 Sluk lyset i din lejlighed eller dig hjem , og le .


1 .

Beslut tre sikre steder . Husk , at der kan være en tid , hvor du bliver adskilt fra din kære . Beslut tre steder , som du alle kan gå til for sikkerheden . I tilfælde af at et af disse steder er ikke tilgængelige , skal du sørge for at huske de to andre steder . I tilfælde af at du ikke er i stand til at bruge en telefon , skal du sørge for altid har uudslettelige markører , som du kan bruge til at tegne billeder eller forlade tekstbeskeder på væggene , så dine familiemedlemmer vil vide , hvor dit næste sikre valg vil være, og altid sætte dato og tidspunkt under din besked . Noget kan læses som denne . . . Hey JD Her på 10:00 2/5/10 vil være på _____ gaden , indtil du kommer dertil . Prøv at lade disse meddelelser på lysmaster , hjørne bygninger, der er kalksten eller lyse og /eller på hjørnet af fortovet . Tro mig dette vil virke .
2 .
altid har en lang distance nummer et eller andet sted , eller en nødsituation kontakt , som du kan efterlade en besked på i tilfælde af , at din sikre steder ikke er tilgængelige .
Lær og praksis alle udgange ruter fra dit nabolag til et andet amt . Dette er meget vigtigt .
Alle i huset bør vide planen . Du kan sende din plan om et køleskab , men hver familie medlem skulle have en lille foldet papir på dem samt identifikation . Ingen bør nogensinde forlade deres hjem uden at have identifikation .
I tilfælde du ikke er i stand til at forlade dit hjem for mere end tre dage, bør du altid have mindst 10 liter vand gemt i dine skabe . Du bør have de nødvendige forsyninger , der er nævnt ovenfor, såvel som kan fødevarer , ikke elektriske kan og oplukker , hvis der ikke er elektricitet . Du bør altid have stearinlys , tændstikker , som godt nok batterier, som kan bruges til lommelygter , radioer til broadcast opdateringer .
3 .
altid kontrollere, hvornår på fødevarer , som du forventer at spare op til nødsituationer . De fleste små børn , såvel som teenagere , måske ønsker at spise eller gnaske på emner . Lad dem vide , at deres fødevarer er til nødsituationer alene, og korn , snacks , toilet-papir , samt mad skal bruges sparsomt .
Hold et par første aide kits rundt i badeværelset og i køkkenet , i tilfælde nogen er klippet eller brændt i løbet af en strømafbrydelse .
En fløjte kan bruges i tilfælde af at du sidder fast under murbrokkerne , dette giver civilt beredskab vide, at du er i live .
Personlig hygiejne produkter , hvis der anvendes , bør altid være tilgængelig i tilfælde af en nødsituation . Tandpasta , shampoo , mundskyl , deodorant , sæbe , osv.

gode råd og advarsler


 • Det er altid nyttigt at have en telefon , som ikke er afhængig af elektricitet . Husk , når du pakker dine vigtigste papirer , holde papiret i en vandtæt og bærbar beholder . Din papirarbejde bør bestå af sygesikringskort , bevis for adresse , dåbsattester , bankkort , titel til din bil , kreditkort . Hold et ekstra sæt hus nøgler . Hvis du kører fører et sæt bilnøgler . I tilfælde af , at der er strømsvigt , så prøv at undgå at forsøge at bruge bankens pengeautomater . Prøv altid at have mindst 200 dollars kontant . Vi har set , fra jordskælvet i Haiti , hvor vigtigt det er at være forberedt på en naturkatastrofe . Hvis du undlader at planlægge , du planlægger at mislykkes . Lad os være forberedt .
 • Husk , opbevare en kopi af din plan udstationeret i alle rum i dit hus .
 • Hvis nogen i din familie er væk , så husk at sende planen til dem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.