hvordan man kan bo sikkert i løbet af en snestorm

Hver vinter , de af os, der bor i de koldere dele af verden står over for udsigten til at blive bankede af snestorme . Selv om det kan være sjovt at se sneen falde fra inden for en hyggelig stue, kan snestorme udgøre dødbringende risici . Derfor bør vi alle tage nogle grundlæggende forholdsregler for at sikre , at en snestorm ikke er mere end en ulempe for os

Du skal bruge: .
passende tøj og forsyninger til ride stormen af

.
1 .
Bliv hjemme og ikke køre under en snestorm , hvis det overhovedet er muligt . Kørsel på snedækkede gader i dårlig sigtbarhed dramatisk øger risikoen for dig selv og andre . At gå ud en tur kan også være en dårlig idé , fordi du har en øget risiko for kørende trafik , eller glider og falder , hvis du ikke har robust vinterstøvler .

2 .

Har lag tøj handy , så du kan samle op , hvis varmen svigter . Holder også lommelygter og stearinlys praktisk i tilfælde af en strømafbrydelse . Hvis du tænde lys , holde øje med dem for at undgå brandfare .
3 .
Hvis varmen ikke , lyser ikke en udendørs grill inde i huset . Du kan dø af kulilteforgiftning . Hvis du tænde en ild i din pejs , holde øje med det og sørg for at overholde alle andre nødvendige forholdsregler ( flue åben , skærm lukket ) .
4 .

Stock op på hovedessensen ( mad , toiletpapir , medicin og førstehjælp , andre fornødenheder ) på forhånd , hvis du er sneet inde i en længere periode . Hvis du har en udvidet strømsvigt , tage letfordærvelige fødevarer ud af køleskabet og sætte dem udenfor i papirkurven poser til at holde kulde .
5 .
Vær forsigtig skovle sne . Hvis du ikke er i god fysisk tilstand , har problemer med hjertet , osv. , kan det være bedre at betale nogen til at gøre det for dig . Den kolde kan sætte ekstra pres på dit hjerte , for ikke at nævne risikoen for hypotermi , hvis du ikke er godt beskyttet mod sne og våde , og selvfølgelig er der en risiko for skade fra belaste ryggen eller arme , mens skovle , eller glider og faldende .
6 .
Hvis du skal køre ( kun hvis det er absolut uundgåelige) Sørg for at du har masser af gas i tanken , og en overlevelse kit med tæppe , mad , sneskovl , skraber , mobiltelefon , booster kabler , lommelygte , førstehjælp kit , selv nødsignaler hvis det er muligt . Hvis du går i stå , bliver inde i bilen det meste af tiden . Kør bilen lejlighedsvis for varme , revner åbne vinduerne lidt for at undgå kulilteforgiftning . Klappe , stomp dine fødder og bevæge sig en gang imellem.

7 .
Tjek ind på dine naboer , specielt ældre eller svagelige , der er for at sikre, at de er okay , og at se, om de har brug for hjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.