hvordan man kan dræbe c - diff i vaskeri

C-diff , eller Clostridium difficile er en bakterie i øjeblikket kører grasserende gennem hospitaler . Dette kim spredes ved indtagelse og i flere tilfælde har dette kim forårsaget død . Ifølge en undersøgelse fra 2007 offentliggjort af BioMed Central Infektionsmedicinsk forblev 78 procent af overflader på hospitaler forurenet med C-diff efter regelmæssig rengøring . Desværre kan regelmæssig vaske-og rengøringsmidler ikke dræbe denne kim , når det er på dit tøj . Kun én ingrediens effektivt dræber C-diff i vasketøjet

Du skal bruge: .
Bleach eller farve-safe blegemiddel .


1 .
Sortér vasketøjet som sædvanligt . Hvis du har tøj , der blev udsat for C-diff og tøj , som ikke var , at holde disse belastninger adskilt fra hinanden . Put en belastning i vaskemaskinen .

2 .
Pour farve-safe blege for mørk eller farvet tøj eller almindelige blegemiddel for hvide , som anvist på etiketten , over dit vasketøj . Vent på vaskemaskinen at fylde op med vand , før du tilføjer blegemiddel , eller sætte blegemiddel i det angivne område i din vaskemaskine . De fleste maskiner har en slot til skyllemiddel og en slot til blegemiddel . Brug ikke skyllemiddel eller vaskemiddel på dette tidspunkt .
3 .
Vask vasketøjet på normal temperatur og kapacitet indstillinger . Selv om temperaturen er kold , vil blege dræbe bakterier . Hvis du foretrækker at vaske i varmt eller varmt vand , så tjek etiketterne på tøjet for at undgå at ødelægge dit tøj .
4 .

Åbn låget på vaskemaskinen , så snart cyklen er færdig . Skræl vasketøjet fra siderne af vaskemaskinen og flytte dem i vaskemaskinen . Hæld på vaske-og skyllemiddel som sædvanlig , og derefter fylde vaskemaskine med vand .
5 .
Tilsæt en passende blegemiddel til vandet og vaske som sædvanlig .
6 .
Tør med hotteste varme muligt for stoffet .


gode råd og advarsler


 • Brug blegemiddel , som er sikker for dit vasketøj . Brug af en forkert type af blegemiddel kan misfarve tøjet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.