hvordan man kan gå grøn uden at føle frataget

Gå grøn og hjælpe med at redde planeten . Det vil sikre , at jorden vil være i en bedre tilstand for din oldebørn . En person kan gøre en forskel . Vi har hørt alt dette før og alligevel er vi stadig fortsætte med vores daglige liv-ikke fordi vi er hjerteløse-men fordi det virker som om du er nødt til at undvære noget .
Hvad hvis jeg fortalte dig, at ved at lave små ændringer i din adfærd kan du hjælpe ? Hvis du kan gå grøn og ikke føle berøvet ville du ? Selvfølgelig ville du , så læs videre og være parat til at gøre en forskel .
1
Switch rengøringsmidler. . Med alle de "go grønne "produkter på hylderne i supermarkedet er det nemt at gøre . Fra din opvask væske til din vaskemidler der er et grønt alternativ , og prisen er konkurrencedygtig. Du vil hjælpe miljøet og holde den barske kemikalier væk fra din familie .
2 .
Affald, der ikke ønsker, ikke . Slå det fra, hvis du ikke bruger det . Det gælder også for T. V. også . Lad ikke tv selve uret . Sluk lyset , når du forlader rummet . Stikket ud af stikkontakten , hvis der ikke er i brug . Disse små skridt vil hjælpe dig gå grøn og spare penge .

3 .
Skift pærer . Skift hver pære i huset for at fluorescerende pærer . Dette skift vil hjælpe dig gå grøn og beskytte dine øjne . Hvis det ikke er nok , vil du også spare penge , da det fluorescerende elpærer ikke behøver at udskiftes så ofte som den almindelige elpærer .
4 .
Vask tøj en gang om ugen i stedet for hver dag eller hver anden dag . Hvem siger man ikke kan bære det igen . Hvis det ikke er beskidt , ikke vaske det . Tag dundyner og store tæpper en gang om måneden til Laundromat . Disse poster trækker massive mængder af energi , når vasket og tørret .
5 .

Gå i stedet for kørsel . Dette kan være en udfordring i første omgang , men tænk på hvordan du vil være til gavn . Going grønne er en indlysende fordel , men du vil også få i nogle motion . Dette vil føre til en stærkere hjerte , mulige vægttab osv.
6 .
Drik fra hanen i stedet for flaskevand . Okay ikke skudt mig for denne ene . Tap vand, der løber gennem en installeret vand filter er det samme vand , hvis ikke bedre , da flaske vand, du køber fra supermarkedet . Men det postevand koster mindre , og der vil være mindre plastikflasker i vores deponeringsanlæg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.