hvordan man kan sende tøj til ofrene for oversvømmelserne

Hvert år bliver tusindvis af mennesker påvirkes negativt af oversvømmelser . Fordrevne familier , der kæmper for at re-gruppen efter en oversvømmelse , er ofte overladt uden selv et absolut af væsentlige . Opfylde behovene hos disse personer , navnlig i en udbredt katastrofe , tager en samordnet indsats af mange frivillige og humanitære organisationer . Mens kontant gaver er at foretrække i en katastrofesituation , er donationer af varer og forsyninger ofte behov . Dem med en overflod af blidt brugt tøj kunne overveje at bidrage disse produkter til ofre . Inden du sender tøj donationer , skal du være opmærksom på et par tips til at gøre størst brug af dine bidrag
1 .
Overvej forsendelsesomkostninger. Donerer tøj til ofrene for oversvømmelserne kan faktisk koste en humanitær organisation mere end værdien af det bidrag, hvis shipping er overdrevet. Hold transportomkostninger lave ved at donere til katastrofeofre i nærheden af dit samfund hvis det er muligt .
2 .
Tænk på regionale forhold. Send egnet tøj til området og årstiden. Vinterfrakker eller varme trøjer er ikke egnede til fordrevne Floridians i den varme sommer , selvom du har et overskud af disse til at donere . Giv hvad der vil blive brugt og der er behov for .

3 .
Don¨¦r kun rene , kvalitet poster . Næsten hver service organisation modtager et overskud af beskadigede , snavsede eller på anden måde ubrugelig varer . Sortering eller rengøring donationer tager værdifuld tid og penge på den del af disse humanitære grupper . Sørg for, at alt, hvad du tilbyder , er brugbar , fri for snavs og tårer . Emner som sko eller strømper skal parres og fastgøres sammen , så de ikke adskilles i overgangsperioden.
4 .
Få en liste over specifikke artikler , der kræves af en lokal kilde , hvis det er muligt. Kirker i nærheden af katastrofer ofte vil have et referat af elementer , at enkeltpersoner har brug for . Ringe rundt og se om du kan finde en kirke , der er medvirken ofre for oversvømmelserne. Du kan være i stand til at levere dine varer direkte til kirken for deres udbetaling . Send kun hvad der er behov . Donere resterende tøj til en service organisation i dit område . Frelsens Hær og Goodwill normalt bifalder disse elementer .

gode råd og advarsler • Sælg dine emner , hvis du ikke kan finde en kilde tæt på katastrofen til at tage doneret tøj . Giv de penge , du har lavet til en velgørende organisation som det amerikanske Røde Kors eller søg efter en på Charity Navigator. org . Alternativt kan du købe små mængder af forbrugsstoffer produkter som shampoo , tandpasta , deodorant eller bleer til ofrene for oversvømmelserne med garagesalg provenuet . Disse er lettere at transportere og du er mere tilbøjelige til at finde en gruppe villig til at acceptere denne form for en donation . Check med aviser omkring oversvømmelse området for donation ressourcer .
 • gaver til Goodwill og Frelsens Hær skabe arbejdspladser og hjælpe de trængende i den lokale Faellesskabers .
 • Hold en registrering af din donationer til skat formål .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.