hvordan man kan undgå at få madforgiftning fra emballeret salater

Pakket salater er hurtig og bekvem måde at tjene veggies uden masser af forberedelse . De kommer allerede færdigpakkede i poser eller clamshell containere, hvor du blot vælge en pakke og derefter tage den med hjem og tilføje dine favorit dressing . Det kan føles godt at kende din salat ingredienser er blevet vasket , men det kan ikke være nok til at holde dig fra at blive syg .
Ifølge nye oplysninger offentliggjort på Fødevareproduktion Daily hjemmeside , pakkede salater er konsekvent en kilde til bakterier-herunder fækal bakterier , der kan føre til sygdom og madforgiftning . Her er hvordan man kan undgå at få madforgiftning fra emballeret salater

Du skal bruge: .
Smart Tænkning
. Self Defense Skills .


1 .

Stol ikke på det bare fordi det siger økologisk .
købe økologisk pakket salater lyder som en god id¨¦ , men det ser ikke ud til at gøre en forskel, når det kommer til at få madforgiftning . Økologisk pakket salat var lige så sandsynligt at være forurenet med bakterier, som konventionelt dyrkede . Det heller ikke ligegyldigt, om det kom i en plasticpose eller en muslingeskal container . Hold dette i tankerne , og vær ikke lullet ind selvtilfredshed bare fordi der står " økologisk " på emballagen .
2 .
Check brug efter dato .

Vælg pakker der er seks eller flere dage væk fra brugen-efter dato stemplet på emballagen snarere end ældre salater . Dette er en simpel måde at reducere din risiko for madforgiftning .
3 .

Vask det igen .
Selvom pakken siger salat er blevet præ-vaskes eller tredobbelte vasket , vaske det igen . Selv vask må ikke fjerne bakterier , men du kan reducere mængden-sammen med dine odds for at blive syg . Må ikke narre af den sterile se emballagen-der kunne være bakterier indeni, pakket salat kan gøre dig syg . Hold dette i tankerne , og rengør det igen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.