hvordan man kan være sikker i svømmehallen

Planlægger du en tur til swimmingpoolen denne sommer ? Nå denne artikel vil give dig tips og råd om , hvordan man være sikker på swimmingpoolen

Du skal bruge: .
god sikkerhed Færdigheder
Forældrekompetencer .
Miljøsikkerhed Awareness .1 .
Du vil være sikker på at sætte masser af sol beskyttende lotion på din krop , især hvis du har planer om at være ude i solen i en lang tid eller hvis du har alvorlige hudproblemer . Solskoldning kan i høj grad øge din risiko for at få hudkræft , når du er ældre . Beskyt dig selv ved at anvende en solcreme med en SPF 15 eller derover.
2 .
Sørg for at bære sandaler , når du er i bad området og omklædningsrum . Disse områder er meget vådt og fugtigt , hvilket er grobund for bakterier og sygdomme . Du ønsker ikke at nogen at komme på fødderne , så slid flip flops i disse områder .
3 .

Sørg for at vaske op , inden du får i vandet og når du kommer ud . Dette vil hjælpe skylles klor og bakterier ud af kroppen .
4 .
Hvis du har følsomme øjne , så kan du overveje at købe et par vand briller for at beskytte dine øjne , når du går under vandet .
5 .
Vær forsigtig , når du er omkring de vipper eller hoppe på en . De kan være glatte , og du kan glide og miste balancen og skade dig selv eller værre , ramte kanten af swimmingpoolen .

6 .
Må ikke køre på alle i svømmehallen . Der er vand overalt, og det vil være let for dig at falde og miste din balance og glide og falde i poolen . Du kan skade dig selv eller skade en anden person .
7 .
Sørg for at drikke rigeligt med vand samt hele dagen . Du burde drikke vand i løbet af hver pause ved poolen . På denne måde vil du være hydreret og forhindre dehydrering som følge af eksponering for solen og være i vandet i længere tid ad gangen .
8 .

Det er afgørende , at hvis du har små børn der , at du holder øje med dem . Ikke giver dem mulighed for at gå nogen steder ved den dybe ende af bassinet og holde øje med dem , hvis ældre børn er hest at spille i nærheden af . De kan seriøst skadet eller endnu værre , drukner , hvis du ikke er forsigtig og opmærksom .

gode råd og advarsler


 • Disse tips vil hjælpe dig og din familie være sikker i svømmehallen

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.