hvordan man kan vinde en gade slagsmål eller kamp

En gade kamp kan være en meget farlig og dødbringende situation for nogen, hvis det bliver for langt ud af hånden . Hvis du skal finde dig i en , så brug de tips i denne artikel at overleve hele prøvelser og komme ud på toppen

Du skal bruge: .
Smart tænkning
Self Defense Skills .


1 .

Husk , at den nemmeste måde at forhindre en gade kamp eller slagsmål er gennem spreder situationen . Hvis du kan følge med den anden person og arbejde din forskelle ud af civiliserede måde, så ingen behøver at kæmpe eller risikerer at blive skadet eller værre . Hvis du kan , kan du overveje flygtede eller benytter sig af andre observatører til at hjælpe brodden af situationen . Det er bedre at flygte med nogen skade , og ikke er nødt til at kæmpe nogen anyways . Hvem bekymrer sig , hvad folk tænker om dig bagefter ? Du bruger din hjerne og fornuft .
2 .
Du er nødt til at indse, når du er i en gade kamp , at der ikke er nogen regler . Du risikerer at blive sprang af en bande af folk , ramt med et våben , eller er smækket på hovedet . Derfor skal du være en vild og beskyt dig selv for enhver pris . Hvis det betyder, banke en hacker ud kulde eller bloodying nogens næse så må det være .
3 .
Når konfronteret med en bande af mennesker , din bedste chance er at prøve og køre . Dette er fordi du er i undertal , og det vil være lettere for nogen til at komme bag dig og tage dig ned . Dine chancer for at tage på en gruppe af mennesker er slanke til ingen , medmindre du er meget stærkere eller mere dygtig til at bekæmpe end dem .

4 .
Når kampene en angriber i en gade kamp , se for chancerne for at ramme dem i deres sårbare områder . De mest følsomme områder på en person , er deres øjne , stikkapper for mænd , knæet hætter , og næsen . Prøv at strejke dem i nogen af disse områder så hårdt , så du kan midlertidigt deaktivere dem . Brug din krop som et våben også. Du albuer , kan næver , knæ og pande bruges som et våben til at strejke nogen når i en gade kamp .
5 .
Husk der er ingen regler i en gade kamp . Derfor skal du kigge efter nogen våben , hvor du kan bruge til at frakoble din modstander ( e ) . Du ønsker at bruge lige nok kraft til at holde dem nede og forhindre dem i fortsat at forsøge at angribe dig .
6 .

Skulle du finde dig selv på jorden og miste , din bedste chance er at beskytte dit hoved og ansigt og kigge efter eventuelle oppurtunities at flygte eller repressalier mod dine angribere .

gode råd og advarsler


 • Når det er klart, at din modstander er ude og ude af stand til at holde angribe dig , stop slående dem øjeblikkeligt og komme ud af situationen . Kontroller, at de stadig er i live og ringe til politiet , hvis det er nødvendigt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.