hvordan man laver en væggelus detektor

Forskere ved Rutgers University for nylig beskrevet i et møde i Entomologisk Society of America hvordan man laver en væggelus detektor . Denne detektor er så godt som enhver , der anvendes af professionelle Exterminators

Du skal bruge: .
en plastik hund eller kat foderskålen
en isoleret termokande .
2 .
5 pounds af tøris .

talkum .
sandpapir .


1 .
Scuff ydersiden af plast foder fad med sandpapir . Drej parabol hovedet . Sæt talkum på indersiden læbe af de væltede fad . Denne side bør være meget stejl , så væggelus vil glide ned ad pulverformige skråningen som de står på ski .

2 .
Udfyld en isoleret en tredjedel gallon termokande med 2a ½ pounds af tøris . ( Tøris koster omkring 1 dollar per pund . Brug handsker til at håndtere det . )
3 .
Sæt åbne termokande med tøris på toppen af den væltede plast foderskålen på gulvet om natten .
4 .

Som tøris pellets fordampe , kuldioxid siver ud . ( Når mennesker ånder ud , de udånder kuldioxid . ) Den natlige væggelus tror kuldioxid : en levende , åndende menneske er i nærheden , og de satte sig for at tage del i deres blod-sugende måltid .
5 .
Det væggelus forcere de ydre overflade af fadet og derefter glide ned talkum pulveriserede hældning . De kan ikke komme ud igen.
6 .
Denne fælde vil give dig en nem og hurtig måde at finde ud af om du har nogen væggelus i dit hjem, før de fejl kommer ud af kontrol . Hvis du finder ud af du har væggelus , kalder en Exterminator straks .

gode råd og advarsler


 • Brug altid handsker ved håndtering af tøris .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.