hvordan man overlever efter en snestorm eller snestorm

Du har overlevet en snestorm eller tung snestorm , men nu har du til at få tingene tilbage i orden . Her er et skridt du kan tage for at gøre jernbyrd sikrere og mindre ubehagelige

Du skal bruge: .
batteridrevne lommelygte
batteridrevet radio .
ekstra batterier .1 .
Hvis det er muligt , fjerne store mængder sne fra dit tag . Sne , især våd sne , er tung og kan skade dit tag .
2 .
Våd sne eller isslag kan bryde grene , som igen kan trække ned højspændingsledninger . Hvis du ser en nedskudt ledning , antage, at det er en strømførende ledning . Rør ikke ved det . Ringe 911 for at rapportere det .
3 .

Rør ikke træer , hegn , eller noget andet, der kan være rørende en højspændingsledning .
4 .

Hvis du bruger en generator , sætte det op udendørs, hvor det er godt ventileret . Aldrig bruge en generator indendørs , da det kan producere farlige niveauer af kulilte .
5 .
Hvis din magt er ude , skal du afmontere alle elektronisk udstyr. Når el- kommer tilbage på , kan det beskadige disse anordninger . Efterlade et lys på , men så du ved, hvornår din el er tilbage på .

6 .
Hvis du ikke har varme , ophold i et rum og forsøge at holde den varm . Ting håndklæder i revner under døre af uudnyttede lokaler til at holde kulden ude . Lægge nogen ekstra tæpper eller håndklæder i løbet af de vinduer i det rum, du forsøger at holde varmen .
7 .
Brug så mange lag som er nødvendig for at holde varmen . Spis når du er sulten , selvom du synes at være at spise mere end normalt . Mad giver varme energi til din krop , og det kan også hjælpe til at holde humøret op .
8 .

Brug batteridrevne lommelygter og radioer . Undgå at bruge stearinlys , hvis muligt.
9 .
Du kan bruge sneen udendørs som en fryser til at gemme letfordærvelige emner fra dit køleskab . Begrave disse elementer dybt i sneen i metal potter med låg eller andre lukkede beholdere. De beholdere, vil bidrage til at holde skadedyr ude af din mad .
10 .
Hvis du ikke har vand , smelte sne til at drikke .
11 .

Tjek ind på din nabo , hvis du kan .
12 .
strømudfald, mangel på varme , og bjerge af sne er ikke sjovt . Men hvis du ved hvad skal gøre i løbet af disse betingelser , kan du roligt og ride stormen af .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.