hvordan man sikrer redningstjenesterne kan finde dit hjem

Emergency respondenter vil finde dig, når du har brug for dem . Hvis du forventer hjælp hurtigt , så er du nødt til at vide, hvordan man direkte EMS til dit hjem . Selv om det er rigtigt, at mange udrykningskøretøjer har nu GPS -systemer , nye boliger eller dele kan ikke indgå . Også, hvis du bor i afsidesliggende områder , være i stand til direkte respondere på en klar snit og rettidigt bare kunne afværge denne tragedie .
1 .
have numre på dit hus tjener intet formål , hvis du har en indkørsel , der strækker sig langt tilbage fra vejen . Sørg for, at dit hus tal er lagt ud på en dobbeltsidet tegn på, at har en lys baggrund og reflekterende bogstaver . Sikre bogstaver og tal er store nok til at blive set og plettede nemt .
2 .
Placer din underskrive så tæt på vejen som muligt uden at påvirke de lokale regler . Adressen skal være klart synlige , selvom dit hus er det ikke. Hvis du deler en indkørsel , bør derefter alle husnumre i slutningen af denne indkørsel skal bogføres også . Hvis din indkørsel gafler . skrive et skilt ved indkørslen indgangen og en anden på gaflen , der fører til din bopæl

3 .
Undgå udstationering tegnet med sit ansigt til vejen . Post det således, at dit hus numre ( dobbeltsidet tegn ) kan tydeligt ses fra begge retninger . Hvis der er flere tilgange til din indkørsel , post tegn hver tilgang .
4 .
Når tegnet er på plads , vedligeholde det . Hold det lyse , fri for snavs og afhjælp eventuelle vegetation , der vokser omkring det . Må ikke omgive det med andre visuelle distraktioner såsom hængende blomst kurve eller flag , disse kan gøre din underskrive vanskeligere at få øje på .
5 .

Sørg for at du ved hvordan du direkte nødtjenester til dit hjem klart og koncist . Find de bygninger , at din lokale civilt beredskab drive virksomhed på , og kortlægge de nemmeste og mest direkte rute til dit hjem derfra .

gode råd og advarsler


 • Du kan køb et stykke krydsfiner på din lokale isenkræmmer og bruge lyse maling på den for baggrunden
 • Refleks tal bogstaver er bedre , især om natten i neigborhoods eller landområder, der er dårligt oplyste
 • Hvis du har nogle bygning gjort , så glem ikke at flytte dine skilte , så de stadig kan ses
 • Husk , civilt beredskab vil hjælpe dig så hurtigt som de kan . Gør det nemt for dem !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.