industrialiserede landbrug og svineinfluenza

Det er en høj og flygtige spørgsmål , hvorvidt "svineinfluenza " er bundet direkte til moderne fabrik -farm metoder . Den ledende årsag til ståhej er , at videnskabelig sandhed kan mejsel væk industrialiserede landbrug overskud

Origins : . Bird Flu


virussygdomme pass genetisk fra dyr til mennesker gennem resortering og mutation , herunder mæslinger , tuberkulose , små pox , ebola , kogalskab og byldepest . Influenza stammer fra fugle , og er udbredt hos vilde trækfugle fjerkræ uden at dræbe dem .

Transmission


Svin er den perfekte grobund , da de er en sammenhæng mellem mennesker og fugle . Svin bliver syge af mennesker , og vice versa , og fugle og grise kan også videregive sygdommen frem og tilbage . Som rapporteret på Wired. com hjemmesiden ved Brandon Keim , " industriel bedrifter er super-inkubatorer for virus . "

Tilbageholdenhed rapport


Som Roberta Rampton rapporterede Reuters , er amerikanske landmænd ikke let lod sig overtale til at rapportere til myndighederne når deres svin er syge , mens der i Asien , er millioner af indenlandske kyllinger og ænder målrettet aflivet .

resortering


influenza har spredt sig fra trækfugle til indenlandske kyllinger , og gennem udvikling af resortering --- når varieret influenza virus kombineres med forskellige undertyper til at producere en ny virus --- overgået til svin , og i sidste ende mennesker .

Factory Farming Fare

Aktuelle fabrikken landbrugsmetoder kraft dyrene lever sammenpresset for tæt sammen i nærheden af mennesker . Som Jonathan Safran Froer stater på CNN hjemmesiden : "Det er en perfekt storm : De er opdrættet til sådanne yderligheder , at sygdom er uundgåelig , og livsvilkårene fremme sygdom . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.