krav, der skal CPR certificeret i North Carolina

CPR certificering i North Carolina kan opnås ved at registrere for et godkendt kursus gennem den amerikanske Røde Kors eller American Heart Association . Staten North Carolina anerkender CPR certificeringsprogrammer i begge enheder til fagfolk i sundhedssektoren , undervisning , børnepasning og beredskabstjenester, samt for private borgere

Programmer


Både det amerikanske Røde Kors og American Heart Association tilbyde almindelige CPR klasser for enkeltpersoner , CPR for fagfolk og kurser for folk, der arbejder uden for sundhedssektoren , men har brug for en credentialed vej til at opfylde OSHA krav til deres job . Fås også er de nødvendige kurser for at blive et CPR- instruktør .

udgifter til programmet


Udgifterne til kurserne varierer fra $ 40 for den privatpersoners kursus til $ 130 for instruktøren og træner kursus .

Program Metoder


Baseret på den nyeste forskning og anerkendt bedste nødsituation praksis , klasserne er en kombination af foredrag , video og hands -on praksis . Kurserne er udviklet af eksperter .

kursusbyer


Begge organisationer tilbyder CPR klasser på deres lokalafdeling faciliteter og på private steder som kirker og arbejdspladser . Visse godkendte-udbyder uddannelsen selskaber tilbyder også kurser for en lidt højere gebyr .

Kursus Varighed

Klasser generelt sidste hel dag eller kan opdeles i to halve dage . Nogle North Carolina kapitler tilbyde online-undervisning, med en in- person en time prøve, der kræves .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.