magnesiumoxid risici

Der er to former for magnesiumoxid ( MgO ) : kosten og kemisk . MgO er normalt et hvidt pulver ved stuetemperatur , men det kan findes i røgen , hvis det er skabt ved svejsning eller opvarmning galvaniseret stål eller anden kemisk reaktion . Det er ikke formelt opført som kræftfremkaldende , mutagene eller teratogent ( giftig for embryonale udvikling ) eller udviklingsmæssige toksin ( forårsager skade på et barn eller barnets udvikling ) . Men, MgO forårsage forskellige former for irritation , og eksponering for denne kemiske bør begrænses både i et værk indstilling og når det tages som et supplement .

Hudirritation


Hud udsat for MgO kan forårsage mild irritation . Fjern forurenet tøj og vask det udsatte område med vand ( alternativt , tage et brusebad efter eksponering ) . Cover den udsatte hud med en blødgørende ( en beroligende eller fugtighedscreme ) . Konsultere en læge, hvis hudirritationen vedvarer .

øjensmerter


MgO eksponering for øjnene kan forårsage rødme og smerte . Fjern eventuelle kontaktlinser med det samme, hvis det er relevant . Vask øjnene i et øje bad eller med masser af vand , og kontakte en læge .

Indtagelse


Magnesiumoxid kan tages som et kosttilskud for at hjælpe kroppen får nok magnesium , som er nødvendig for celler , og nogle proteiner til at arbejde . Konsultere en apoteket, hvis du tager nogen medicin overhovedet , før du starter et kosttilskud , der indeholder MgO at være sikker på at der vil være nogen mulige lægemiddelinteraktioner . De fleste MgO ikke optages i kroppen , og hvis for meget er taget , kan det forårsage diarré . Altid tage MgO kosttilskud med vand til at fortynde og støtte absorption .

For arbejdsrelaterede indtagelse af faretruende høje mængder af non-food grade MgO , fremkald ikke opkastning . Selv om det langsomt absorberes i mave- tarmkanalen , kan MgO forårsage hurtig tarm evakuering ( diarré ) i de rigtige mængder . Drik masser af vand for at fortynde den kemiske , og kalder gift kontrol , især hvis en stor del blev indtaget .

Indånding


Indånding af MgO pulver eller dampe kan forårsage hoste , hvæsen og i de rigtige mængder , metal røg feber . Metal røg feber kan ske, når MgO er udgivet som en varm gas og inhaleret , som regel ved svejsning visse legeret metaller eller i en kemisk brændende reaktion . Symptomerne omfatter hovedpine , hoste , lunge knitrende , svedeture , kvalme , svaghed , kramper og feber . Disse symptomer opstår sædvanligvis inden for fire til 12 timers eksponering og aftager inden for en til tre dage . Få noget frisk luft så hurtigt som muligt og søge læge, hvis symptomerne er alvorlige .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.