metal arbejdssikkerhed

Metalarbejdere form bygninger , broer , plus andre strukturer ved at placere og installere jern og stål dragere, søjler og andre byggematerialer . Sikkerhedsmæssige forhold for metalarbejdere er en høj prioritet , da de har mulighed for at lide af mange typer af skader

Skade Typer


Farer for metalarbejdere omfatter brandsår , knoglebrud , amputerede , tandlæge-og øjenskader , hjernerystelse , og respiratoriske sygdomme . Skader, der er de mest almindelige i metal arbejdsområde omfatter bløddelslæsioner , hånd rifter , høretab , og øjet sår .

PPE


Personlige værnemidler ( PPE ) er et krav om Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) med henblik på at reducere medarbejder eksponering for risici til et acceptabelt niveau . Arbejdsgiverne skal afgøre , om PPE er behov for inden for deres arbejdsplads miljø . Metalindustrien er et område, hvor denne praksis er implementeret og gennemført.

Handsker og briller


metalarbejdere skal bære passende handsker , der passer godt , og der er designet med gode materialer . Eye slid er en anden grundlæggende forebyggelse stykke udstyr . Beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller bør begge bæres når det er hensigtsmæssigt .

Sikkerhedstip


OSHA anbefaler sikkerhedstip til metal arbejdsmiljøet og de omfatter handsker , når de flytter metal , fjernelse af metal spåner med en pensel , og ved hjælp skarpe redskaber når du udfører metal arbejde .

retningslinjer

metalindustrien retningslinjer for Safe Work opsummere mange måder for farer og sikkerhedsmæssige forhold , der skal forvaltes på arbejdspladsen . Denne vejledning giver arbejdsgivere, ledere og arbejdstagere praktiske måder til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.