metoder til at skære aluminium

Aluminium er fundet i kombinerede former i overflod i jordskorpen . Der er flere metoder til at skære aluminium ( savblad , klipning proces , ekstrudering , plasmabue , CNC maskine ) . Hvilken metode der skal bruges til at skære aluminium vil afhænge af den nødvendige effektivitet , den økonomiske levedygtighed og den påtænkte anvendelse , når den er skåret .

savbladet


Aluminium er almindeligt klippe med en savklinge . Der findes forskellige typer af savklinger ( kold sav, stiksav ) . For aluminium skæring , er spidsen af savklingen lavet af hårdmetal . Kolde så bruges primært til at skære tungere dele af aluminium . Det er en stærkt bygget rundsav med stor diameter high-speed stål . Kolde save har en oversvømmelse kølervæske , strømforsyning , tunge laster og automatiske lager forhånd .

Jigsaw er primært brugt til at skære tilfældige mønstre på aluminiumsplade . De stiksave til rådighed i dag er drevet af en motor og har en bajonetsav klinge . En stiksav kan også komme med en facet gear, som vil gøre det muligt at skære geringssamlingerne ( i. e. , en regel vinkelret fælles foretaget ved at fastgøre sammen dele med enderne skåret i en vinkel ) .

Shearing Process


Shearing proces kan bruges til at skære en plade af aluminium . Dette er en proces , hvor materialet er skåret ved at anvende en klipning kraft ved brug af to værktøjer-et over og et under metal . De værktøjer, der anvendes kan være en punch og dø eller en øvre og nedre blade . Klipning proces kan også bruges som det første skridt for at forberede materiel til stempling processen . En stempling proces involverer forskellige plademetals processer såsom bøjning , afblænding og opfandt .

Ekstrudering


Ekstrudering er en metallurgisk proces til skæring , samt udformningen , plastisk og duktilt letmetaller som aluminium . Denne proces indebærer at tvinge det metal, der løber gennem en åbning i en dør . Det metal, der opstår ud af den dør ville være en langstrakt stykke , som erhverver den samme form som en terning . Den vigtigste faktor til at overveje under ekstruderingsprocessen er temperaturen , fordi hårdhed og styrke af aluminium er afhængig af temperaturen .

Plasma Arc opskæringsprocessen


Plasma bue opskæringsprocessen er den mest økonomiske og effektive måde at skære aluminium . Det indebærer en høj temperatur , high-speed gas jet at skære det metal, der er elektrisk ladet . Temperaturen kan være op til 50. 000 ° Fahrenheit . Derfor plasmabue skære proces kræver et sæt af elektriske apparater som en skærebrænder , kontrol system , kølesystem , DC strømforsyning og en skærende gasforsyning . Plasmaskæring proces, som almindeligvis bruger kvælstof at skære aluminium .

CNC Machine

CNC-maskine er også en effektiv metode til at skære aluminium . Det bruger en hård legering savklinge , som har en ydre diameter på 20 " . Dette sikrer , at behandlingen hastighed og præcision er fortsat høj. Knivene er også i stand til at svinge i enhver vinkel mellem 22,5 grader og 135 grader . Stabiliteten af maskinerne er også generelt høj , så den kan bruges til at skære aluminium døre , vinduer og facader materiale .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.