natriumacetat hot is farer

Natriumacetat , ofte kendt som hot is , bruges ofte som en hånd , et organ eller fod varmere i koldt vejr . Når du er i en flydende tilstand , hvis en metalplade der klikkes , løsningen bliver fast , og i løbet af sekunder frigiver en stor varme i en eksoterm reaktion . Posen er derefter kogt indtil det bliver til en væske , oplagring af varme, indtil det er nødvendigt senere .

Indtagelse


Natriumacetat , når de indtages i store mængder , kan forårsage mavesmerter, kvalme og opkastning i ekstreme tilfælde . Mens du ikke er i fare for død , at kalde Poison Control og drikke flere kopper vand fortyndes .

hud-eller øjenkontakt


Ved håndtering natriumacetat ikke i en sikker beholder , altid bære handsker , beskyttelsesbriller og redskaber, der dækker huden . Hvis din hud kommer i kontakt med stoffet , kan det blive rød og irriteret . Hvis dette sker , straks vaske huden med vand i 15 minutter , fjerne alt tøj, som kan have været forurenet . Vask alt tøj grundigt før du lægger det tilbage på . Hvis du opretholde øjenkontakt , skyl straks øjet med rent koldt vand i mindst 15 minutter . Sørg for at du får vand under din øvre og nedre øjenlåg . Hvis dine øjne fortsat er irriteret , søge lægehjælp .

Burns


Den natriumacetat reaktion producerer en uhyre mængde varme , som kan nemt brænde huden . Sørg for at du har et tykt lag stof mellem din hud og den varme isen . Brug ikke pakken som en hånd eller en fod varmere , , sætte snarere i en brystlomme og bruge det til at holde kroppens kernetemperatur op . Hvis du får brændt følge standard procedurer for behandling af det . Hvis du har adgang til E-vitamin eller aloe , umiddelbart gældende for de brændte område . Brug altid varmt is med naturlige fibre . Andre fibre kan smelte og medføre langt større forbrændinger .

Brand


I store højder der har været tilfælde , hvor natriumacetat reaktion har forårsaget brande , når tørt og ved kontakt med brændbare stoffer . Altid være opmærksom , når du bruger varmt Konsumis, også i tørre eller våde forhold . Lag natriumacetat pakke tøj , så det er i en ilt-frataget miljø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.