om basepar & kromosomer af influenza -virus

Influenzavirus indeholder otte segmenter af ribonukleinsyre ( RNA ) , som tegner sig for alle sine genetiske materiale . Disse RNA " byggeklodser " --- som miniature- kromosomer --- bestemme opførsel af virus , hvordan det breder sig, hvordan virulent det er , og hvem eller hvad er dens vært

ribonukleinsyre ( RNA )


Et enkelt RNA-streng er som en stige med det ene ben --- modsætning deoxyribonukleinsyre ( DNA ) , en stige med to ben --- trinene stikke ud uden at være knyttet til en anden streng , med trin på vej ud og forbinde fire forskellige baser : adenin , uracil , guanin og cytosin .

basepar


Den " basepar " er den genetiske RNA byggesten . I DNA , er der en base på hver side af trin af. Rækkefølgen af disse RNA baser er de afgørende faktorer for de attributter af selve virus --- dets genetiske sammensætning .

Mutation


Mens DNA indeholder en selvkorrigerende mekanisme , der modvirker mutation i virus , RNA ikke har de samme som fejlsikret , der sikrer , at RNA -virus , såsom influenza , vil mutere

resortering


Når to forskellige vira kommer i kontakt er der potentiale for de to kombinere sammen --- reassorting . -- oprettelse af en reassorted virus med helt nye basepar , med en helt ny virus vises .

Det virusangreb

Fra den nye bog " The Fatal Strain " af Alan Sipress : "Den virus i sig selv er en mikroskopisk kugle , besat med to typer af disse proteiner One er den » hæmagglutinin , ' en spiky fremspring . at virus bruger til at bryde ind i celler af sin vært . Den anden er champignon -lignende " neuraminidase ", som virussen bruger til at bryde ud igen . "


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.