procedurer for andragender til en fødselsattest

Fødselsattester er en del af den vitale optegnelser af National Center for Health Statistics . Opnå en kræver kendskab til staten eller område, hvor begivenheden fandt sted . Posterne er typisk via Institut for Folkesundhedsvidenskab på statsligt eller lokalt niveau , ikke gennem den føderale regering

stat eller By


Records kan rekvireres ved henvendelse til by , hvor moderen boede på tidspunktet for fødslen , eller hvor begivenheden fandt sted . Kontoret i byen ekspedient og registrator er en sandsynlig sted at begynde denne indsats . En kopi af en dåbsattest kan også fås gennem staten kontor af afgørende poster . Dette er det bedste valg , hvis en bekræftet kopi er at foretrække . En bekræftet kopi vil have en hævet eller præget tilstand forseglingen på dokumentet .

Gebyrer


By og byen optegnelser er generelt billigere end staten og de bekræftede kopier . Gebyrer spænder fra $ 10 til $ 15. En check eller postanvisning er påkrævet med anmodningen . Kundeservice afdeling ved Institut for Folkesundhedsvidenskab kan give kontaktoplysninger. Det er vigtigt at korrekt udfylde agenturet navnet på check eller postanvisning . Dette er normalt staten eller kæmner .

web-baserede tjenester , der kan finde disse oplysninger er generelt dyrere , omkring 20 dollar . Forbrugerne har rapporteret , at andre gebyrer , op til $ 59,99 , er blevet anvendt til disse tjenester .

Krav


Vital registre vil kræve verifikation af identitet . Dette er et foto identitetskort som et kørekort . De fleste stater kræver, at dette er et statsligt udstedt identifikationsdokumentet . Hvis det ikke er muligt , indsende mindst 2 andre foto identifikationer . En anmodning form eller anvendelse skal udfyldes , også .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.