risici forbundet med glyphosat

Glyphosat er et udbredt herbicid betragtet som en svag organisk syre . Det anvendes i en bred vifte af ukrudt og ukrudtsbekæmpelse applikationer . Ifølge EPA , mellem 1999 og 2001 blev 5-8. 000. 000 pounds , som forbruges af private husholdninger i USA . Roundup er det mest populært afsatte mærke glyphosat . Andre mindre kendte mærker omfatter Buccaneer , Rodeo , aquamaster og Aquaneat . Trods sin popularitet og udbredelsen af dets brug, har ukrudtsmidlet nogle alvorlige risici .

Toksicitet


Glyphosat indeholder ekstremt høje niveauer af gift . Indtagelse af cirka 20 ml kan give problemer i fordøjelsessystemet spor . Mens der i mange tilfælde kunne sådanne absorption være tilfældig og kan behandles , hvis umiddelbare opmærksomhed , et beløb på mellem 50 ml til 150 ml kan forårsage gastrointestinale blødninger , hypotension og pulmonal dysfunktion. 200 ml er nok til at forårsage kvælning og død . Som et resultat , ifølge det internationale program for Kemisk Sikkerhed har glyphosat blevet en populær metode til landmand selvmord i nogle tredje verdens lande .

Virkninger på reproduktive system


Glyphosat er ikke kendt for at direkte lavere reproduktiv evner hos mennesker eller rotter , men det kan medføre komplikationer , herunder reduceret vægt eller fosterskader hos børn af personer, der er udsat for glyphosat til mange år . Rotter har også haft usædvanligt høje aborter og præ-sigt levering som følge af eksponering . I mange tilfælde sker ufuldstændig skelettet udvikling af barnet.

Maligniteter


Mus , der var udsat for glyphosat i over to år, havde unormalt høje forekomster af nyre tumorer . Imidlertid har en direkte kræftfremkaldende tilstedeværelse ikke været helt etableret i glyphosat og Food and Drug Administration ( FDA ) har ikke klassificeret det som en kræft-bærer eller forårsager stoffet, som i 2010.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.