suge maskine bruger

En medicinsk sug maskine er et værktøj , der anvendes til at bortlede væsker fra kroppen . Det skaber et undertryk , der er presset ind i området på kroppen, der har brug for noget drænet ud . Medicinsk sugeudstyr har været i brug i næsten et århundrede . Det er ikke ualmindeligt at finde sugningsanordninger udfører livreddende procedurer .

Brug i luftvejene


En sug maskinen kan bruges til at fjerne uønskede væsker , såsom slim og serum . Pumpemaskiner bruges også i tracheotomi . Dette er en kirurgisk procedure, hvor et snit er lavet i patientens hals ind i luftrøret . Det primære mål med denne procedure er at fjerne sekret fra lungerne . Fremskridt inden for kirurgi har gjort det muligt for patienter, der gennemgår en tracheotomi skal losses tidligere fra hospitalet efter operationen , dels takket være brugen af sugning maskiner. Patienter, der gennemgår en tracheotomi behov for at have sug til at opretholde klarheden i luftvejene . Med moderne teknologiske fremskridt , kan et hjem suge maskine skal bruges til at bevare klarhed i luftvejene nemt , uden behov for at gå til hospitalet .

Mave


pumpemaskiner bruges også til at fjerne væsker eller uønskede genstande fra maven i en procedure kaldet mave sug . Denne maskine kan være livreddende for en patient , der har indtaget gift eller har en tarmlidelse . Andre anvendelser omfatter at holde maven og /eller tarm afslappet efter en operation, og i løbet af tyktarmskræft behandling .

Neurologi


I 2006 udarbejdede et team af læger fra Rush University Medical Center en metode til at bruge sugning teknologi til at fjerne blodpropper i hjernen , der kan følge af en iskæmisk slagtilfælde . Kaldet Penumbra System , denne metode bruger elementære teknik sug i en mere teknologisk avancerede tilstand for at finde størkne, og suge det ud . Dette er en forbedret metode til at redde liv , da maskinen kan behandle patienter , selv efter de første kritiske tre timers et slagtilfælde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.