sundhedsmæssige risici med en høj spænding transformer

En høj spænding transformer er en slags elektrisk transformer . Den grundlæggende funktion af en elektrisk transformer er at omdanne elektrisk energi til brugbart former . Når det forvandler et stort antal elektroner til et lavt antal eller vice versa , elektricitet , der produceres som et resultat derefter kan transporteres . Styrken af elektriske transformere varierer fra dem, der kræves for de enkelte el- produktion til store transformere , der anvendes i kraftværker , som har udgange mange tons og kilotons . Generelt magt er ekstremt høj , når det bliver produceret ved kilden og svagere , da det nærmer sig sin destination . Men en høj spænding transformer er ikke uden et par sundhedsrisiko .

leukæmi


Emerging undersøgelser tyder på, at elektromagnetiske felter, transformatorerne kan afgive bære radon , som er en årsag til leukæmi , og at børn er i større risiko end voksne . Men denne sammenhæng mellem leukæmi og høj spænding transformere stadig usikkert og undersøgelser af Det Internationale Agentur for Kræftforskning ( IARC ) gjort i løbet af en fem -årig periode har bekræftet , at der er i bedste fald en indirekte sammenhæng mellem de to . Onkologi forskning er også vurdere muligheden for, at , mens elektromagnetiske felt bølger ikke er stærke nok til at forårsage kræft , nemlig de kan fremme kræft og forårsage ondartede celler , når de findes , til at formere sig meget hurtigt .

neurologiske problemer


Den Verdenssundhedsorganisationen advarer om, at de, der bor inden for en kilometer af en høj spænding transformer kunne udvikle neurologiske lidelser . Udsættelse for elektromagnetiske felt bølger , selv svage , kan forringe hjernens kemiske balance og evne til immunsystemet til at bekæmpe sygdomme .

andre kræftformer


Nogle forskere er også at udforske den mulige forbindelse mellem elektromagnetiske felt bølger og tab af et stof kaldet melatonin , som er kendt for at undertrykke og forebygge udbrud af mange maligne sygdomme , især brystkræft . Fra 2010 , er der ingen afgørende beviser , men det menes , at ødelæggelsen af denne melatonin forårsaget af transformatorerne dermed kan bidrage til risikoen for at udvikle disse typer af kræft .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.