sundhedsmæssige risici ved infrarøde lamper

infrarøde lamper har en bred vifte af anvendelser , hvoraf nogle omfatter behandling af smerter på grund af gigt og andre sygdomme . Tør varme saunaer bruge lamperne til at skabe varme . Disse ansøgninger har dog sundhedsmæssige risici forbundet med dem , herunder forbrændinger på huden , hævelse , prænatal farer , dehydrering og mineral tab og hedeslag .

Hudskader


Det Fjerne infrarøde Medical organisation advarer om, at forbrændinger og endda permanent skade på huden kan skyldes eksponering for infrarøde lamper . Kort overeksponering kan resultere i en solskoldningslignende brænde . Længere eksponering kan give en mere alvorlig brænde , hvilket kan føre til ardannelse .

stråling Forgiftning /Eksponering


Infrarød sauna bruge infrarødt lys til at varme nogle materiale ( kul er almindelig) , og dette opvarmer luften i saunaen . Hjemmesiden infraredsaunainfo. com hedder det, at strålingen forgiftning er en af de største sundhedsmæssige risici ved infrarøde lamper forbundet med disse saunaer . Opholder sig i længere end 1-2 timer hver dag kan føre til for meget stråling, som absorberes , og symptomer på strålesyge kan manifestere . Disse kan omfatte sløvhed , en brænde på huden , hårtab , og selv kvalme og opkastning .

Manglende Hydration


Dehydrering er mere tilbøjelige til at forekomme i betragtning af den høje temperatur i saunaen og tør varme. Folk er ofte ikke klar over, hvor meget de sveder , mens indeni. Drik masser af væske for at undgå tab af vitale mineraler og væsker . I modsat fald kan føre til apati , følelse af træthed og svimmelhed .

Lægemiddelinteraktioner


Hedeslag når den udsættes for infrarød energi er mere sandsynlig, hvis tager visse lægemidler , som nævnt af hjemmesiden infraredsaunainfo . com . Vær sikker på at drøfte dette mulige risiko med din læge før du bruger en infrarød sauna . Advarselsskilte for at se , mens i saunaen omfatter svimmelhed , svimmelhed , pletter foran dine øjne og alvorlige følelser af apati .

Skader på Fuger

Ifølge hjemmesiden sauna-talk. com , en person med enhver form for fælles skade , der omfatter hævelse bør ikke bruge en infrarød sauna i to dage . Varmen kan resultere i mere hævelse og ømhed til det fælles .

Kunstige implantater

Hjemmesiden sauna-snak . com advarer om, at hvis du har nogen form for silikone protese eller brystimplantater , kan de absorbere så meget infrarød energi , at de bliver for varmt eller endda smelte . Den høje temperatur kan brænde dine indre organer og væv , og smeltet silikone kan komme ind i blodbanen og være giftige .

høj feber

Du må ikke bruge en infrarød lampe , hvis du har feber , fordi den yderligere stigning i kropstemperaturen kan føre til koma eller død , ifølge hjemmesiden sauna-talk. com .

Vasodilatation

Du bør afstå fra at bruge en infrarød sauna , hvis du lider af hæmofili , som er en sjælden blødersygdom . Som nævnt af hjemmesiden sauna-talk. com , varmen får blodkarrene til at udvide sig, hvilket kan føre til blødninger . Uden behandling , massive hemorrhaging og endda død kan medføre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.