sundhedsmæssige risici ved sort mug i badet

Stachybotrys eller sort mug er en slimet grønlig farve , der vokser , hvor der er konstant fugt . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , er denne skimmel mindre udbredt end andre forme i hjem , men ikke sjældent . De sundhedsmæssige virkninger af sort mug afhænger af personens følsomhed og niveau af eksponering .

Selvom formen ikke vil vokse på keramiske fliser , hvis der er sheetrock eller træstel i dit badeværelse , som er konstant fugtig , vil den vokse der . Sporerne er ikke let at luftbårne , men bor i nærheden af dem kan forårsage sundhedsmæssige risici .

Høfeber-lignende Allergi


For en person, der er meget følsom over for skimmelsvampe , er de mest almindelige symptomer brændende våde øjne , tilstoppet , undertiden blodige næse , tør hoste og nysen , og vejrtrækningsproblemer , såsom hvæsen og astma anfald . Hovedpine , hududslæt og svampeinfektioner ses også hos personer med et undertrykt immunforsvar eller eksisterende lidelser i luftvejene. Hvis de får lov til at fortsætte , kan disse symptomer , som ikke er meget alvorlig i sig selv , bliver kronisk.

Immune Følsomhed


Dr. Vincent A. Marinkovich med Institut for Pediatrics på Standford Medical School i Stanford, Californien, konstaterer , at de mennesker mest tilbøjelige til at lide sundhedsmæssige risici fra sort mug er dem , der allerede svage herunder spædbørn , børn , ældre, mennesker med andre allergier, kompromitteret immunforsvar , og gravide kvinder . Når kroppen er invaderet af støbeforme, immunsystemet forsøger at fjerne dem og arbejder overtid , hvis forureningen er konstant . Hvis immunforsvaret er svagt allerede , får blodet overbelastet med antistoffer reagerer med antigener . Dette kan give kroniske influenzalignende symptomer .

Du er nødt til at fjerne enhver sort mug fra dit hjem , hvis nogen i din familie falder ind under en af disse grupper . Nogle symptomer er også set hos raske mennesker . Institute of Medicine ( IOM ) opdaget i 2004 , tilstrækkeligt bevis for, at eksponering for indendørs mug kunne knyttes til øvre luftveje hoste og hvæsende vejrtrækning hos raske mennesker og med astma symptomer for dem med astma .

Blødning i lungerne


Ifølge den tyske Occupational Health hjemmeside , spædbørn på under seks måneder med blødninger i lungerne har været knyttet til udsættelse for sort mug . Dette var i stærkt forurenede huse og spædbørn blev eksponeret i lange perioder .

Andre mere generelle symptomer er manglende koncentration og træthed . Alle symptomer forsvinder , når sort mug er fjernet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.