sundhedsmæssige virkninger af elledninger

Forholdet mellem en alvorlig sundhedsrisiko og bor nær højspændingsledninger er meget svag . Talrige undersøgelser har været foretaget på forskellige typer af kræft og bor i nærheden af elledninger , med kun de mest meget små ( og ikke videnskabeligt signifikant ) stigninger i forskellige kræftrisiko . Men i 1992 , har National Institutes of Health hæve svage alarmer om forskellige typer af barndommen kræftformer.

leukæmi


1992- NIH undersøgelse af lavfrekvent elektriske og magnetiske felter ( ELF og EMF ) indrømmede , at der var en lille forøgelse af risikoen for barndommen leukæmi for dem der bor tæt på ELF og EMF . Men undersøgelsen også citeret dyreforsøg , hvor der var absolut ingen stigning i risikoen for kræft fra ELF eller eksponering for elektromagnetiske felter .

kræft i hjernen


Undersøgelsen fra 1992 også citeret en lige så lille forøgelse af risikoen for børn hjerne kræft . Men i begge tilfælde , insisterede NIH , at stigningen i risikoen var så lille, at det var uden videnskabelig værdi . Den lille stigning i barndommen kræftrisiko blev opvejet af den ikke-eksisterende risiko i dyreforsøg .

Voksen Kræft


NIH også nævnt adskillige forsøg med voksne , der har arbejdet meget tæt på ELF og EMF på langt større beløb end det almindelige husholdningsaffald i nærheden af højspændingsledninger . I disse tilfælde var der ingen øget risiko for eventuelle kræft overhovedet i disse forsøg .

Breast Cancer


Hertil kommer, at NIH også forsøgt at finde en sammenhæng mellem brystkræft og eksponering for ELF og EMF , både på øget og normale satser for eksponering . Der var en lille stigning i risikoen for brystkræft (både mænd og kvinder ) , men igen , ikke nok til at skabe sikker forbindelse . Alt i alt , der ikke er nogen påviselig sundhedsmæssig risiko fra selv høje eksponering for ELF- og EMF .

Ekstra Arbejde

For nylig citeret for Sundhed Fysik Samfund talrige post -1992 undersøgelser om eksponering for både ELF og EMF . Resultaterne bekræftede tidligere NIH undersøgelser af kræftrisikoen . Den HPS gik endda så langt som til at sige, at bor nær højspændingsledninger havde en " ren sundhedsattest , "uden mærkbar sundhedsrisiko overhovedet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.