sundhedsmæssige virkninger af kernekraftværker

Tilstedeværelsen af kernekraftværker kan påvirke folkesundheden på mange måder . Primært , er udgivelsen af stråling ved kernekraftværker i de omkringliggende områder, der vides at have skadelige virkninger for den offentlige sundhed . Kernekraftværker kan også påvirke sundheden for det lokale miljø og naturlige dyreliv . Derudover er nukleare anlæg, der betragtes primære mål for terrorangreb , en trussel , der potentielt kan påvirke den personlige sikkerhed for borgernes samfund rundt omkring i verden .

udstrålingsrisiko


Kræft fra eksponering for stråling er en almindeligt diskuteret sundhedseffekt af kernekraftværker . Udsættelse for stråling kan forekomme med ansatte i anlægget eller i de lokalsamfund, omkring placeringen af anlægget . Ifølge den brasilianske professor Anselmo Salles Paschoa , har kernekraftværker været kendt for at frigive radioaktive grundstoffer gennem deres rørsystemer , sæler , damp ventiler , eller pressurizers . Planter denne frigivelse radioaktive stoffer , som radioaktivt jod , i vand eller luft der mistænkes for at være årsag til sundhedsmæssige risici såsom kræft . Forskere har konkluderet, at overdreven udsættelse for stråling sandsynligvis kan forårsage kræft hos nogle personer , men risikoen for kræft varierer , afhængig af alder , køn , erhverv, eller størrelse og intensiteten af bestråling af den enkelte . En af de største trusler mod folkesundheden , er ulykker på et kraftværk , som påvirker atomreaktoren selv , ligesom Tjernobyl- ulykken i 1986 , som kan lække farlige mængder af stråling i atmosfæren .

Virkninger på Miljøet


Nuklear kraftværker kan på mange måder påvirke sundheden i deres omgivende miljø og samfund . I første omgang , opførelsen af atomkraftværker resulterer i forstyrrelser af økologiske systemer ; plantelivet er fjernet , og mange dyrearter er tvunget til at opgive deres levesteder . Også , når de fuldstændige og funktion , kan frigivelsen af ubrugte varme ved kernekraftværker , kendt som termisk udledning , medføre reproduktive og vækst problemer inden organismer , såsom fisk eller plankton , der bor rundt i området . Selv om udledningen af forurenende stoffer kan forblive i nærheden af stedet for overgang , kan radioaktive stoffer flytte hele det omgivende miljø , afhængigt af punkt , sats , og kemiske form af de frigivne forurenende stoffer og naturlige struktur i området omkring det punkt om frigivelse . Også den store mængde af transmissionslinier og kabler er nødvendige for at generere og distribuere magt kan påvirke udseendet og æstetik i det omkringliggende område .

Personal Security


Som verden var vidne til den 11. september 2001, terroristerne er villige , og til tider i stand til at begå store ødelæggelser . Mange sikkerhed embedsmænd har konkluderet, at atomkraftværker er hovedmålgruppen for en sådan terrorangreb , især en luftbåren angreb af en kapret kommercielt fly , som anvendes af al- Qaeda om 9 /11 . En rapport fra Union of Concerned Scientists har oplyst , at et angreb på et atomkraftværk , som forårsager et betydeligt udslip af radioaktive stoffer og andre forurenende stoffer har " potentiale til at påvirke områder, langt ud over de angreb stedet . Et angreb af denne størrelsesorden vil kunne resultere i et stort antal tilskadekomne samt økonomiske og miljømæssige konsekvenser . " Også , som anført i denne rapport fra Union of Concerned Scientists , fortsat er problemer blandt de lokale , statslige og føderale myndigheder, hvad angår organisering og gennemførelse beskyttelse af vores nukleare infrastruktur , et faktum , der øger sårbarheden af kernekraftværker og øger Omfanget af potentielle virkninger planter kan have den personlige sikkerhed for borgerne , der bor i nærheden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.