sundhedsmæssige virkninger af persistente organiske miljøgifte

persistente organiske miljøgifte er kemikalier, som blev udviklet som insekticider eller til industrielle formål. De dvæle i mange år i vand og jord og kan overføres gennem luften . Når absorberet , er de tilbageholdes i fedt af fugle , dyr og mennesker . I høje nok koncentrationer , kan de forurenende forårsage en bred vifte af alvorlige helbredsmæssige risici , der spænder fra udviklingsmæssige problemer til kræft .

Navne på POP


Der er mange typer af POP . De omfatter :
Toxaphen
Chlordan
Aldrin og dieldrin
Mirex
DDT ( dichlor-diphenyl-trichlorethan )
HCH ( hexachlorocychlohexane )
PCB ( polychlorerede biphenyler )
HCB ( hexachlorbenzen )
Dioxiner og furaner

Sundhedsrisici


Fisk , var fugle og dyr med høje koncentrationer af POP'er fundet udvikle kræft og har alvorlige udviklingsmæssige mutationer og høj dødeligheden .

kids. health . org -websted rapporter om, at eksponering for POP-stoffer er blevet kædet sammen med mennesker med:

fødselsskader ( lav fødselsvægt , nedsat intelligens )
Immunsystemet .
udviklingsforstyrrelser hos børn .
reproduktiv sundhed lidelser .
endokrine og nervesystem abnormiteter .
kræftformer .

For eksempel folk, der arbejdede med dioxin havde højere sjældne leverkræft og maligne melanomer end dem , der ikke gjorde det, Food and Drug Administration sagde .

Eksponering for tunge mængder af dioxin har forårsaget chloracne , en alvorlig hudsygdom , der trigers udviklingen af acne-lignende læsioner i ansigtet og overkroppen , Environmental Protection Agency advarer . Hududslæt og misfarvning , overdreven body- hårvækst og leverskader er også blevet dokumenteret , som har højere kræft blandt mennesker , der arbejdede med den kemiske , skriver ministeriet . Dyreforsøg peger på en højere risiko for reproduktive og udviklingsmæssige effekter på mennesker .

Satser for testikelkræft , genital abnormiteter og lav sædkvalitet hos danske mænd var fire gange højere end i nabolandet Danmark . Denne konstatering skyldes forskere til at analysere kvinders brystmælk for POP-stoffer. De " fandt signifikant højere niveauer af pesticider , dioxiner og polychlorerede biphenyler ( PCB) i den danske modermælk , " en 9 februar 2010 Natural News artiklen rapporteret.

risiko for ophobning /Transmission


" POP arbejde sig gennem fødekæden ved at akkumulere i kropsfedt af levende organismer og bliver mere koncentreret , når de flytter fra et væsen til et andet , forklarer en EPA's rapport , der blev opdateret i 2009 . mødre kan videregive POP til deres børn i livmoderen og gennem brystet mælk , hvilket medfører en betydelig risiko for lav fødselsvægt , nedsat hjernens udvikling og unormale virkninger på spædbarnets adfærd .

Alaskan indfødte og andre befolkningsgrupper , der er stærkt afhængige af de lokale jagt og fiskeri og spise alle eller de fleste af de fødevarer, de jage eller fange er mere tilbøjelige til at spise store mængder af POP-stoffer end andre befolkninger , de indiske og Nordirland Anliggender , Canada websted peger ud.

fordi anvendelse af disse kemikalier er blevet udfaset i dette land , med fare for deres akkumulere i fødekæden er faldende , denne kilde tilføjet .

Måder at undgå udsættelse


Børnene health. org websted har en lang liste med forslag til måder at reducere POP eksponering . De omfatter : .

Køb økologiske produkter , fisk og kød , for at reducere eksponeringen for POP i pesticider

Begræns dit daglige indtag af kød , mælkeprodukter og " fede eller rovfisk " og fjerne hud og fedt fra disse fødevarer kilder , der er der, hvor indtaget POP'er ophobes .

købe mad når det er muligt fra lokale landmænd for at undgå udsættelse for pesticider , der er forbudt i USA, men kan stadig bruges i udlandet.

Undgå brug af plastbeholdere , der indeholder pvc , produktion og destruktion af som skaber dioxiner . De vil være markeret med " PVC " eller et "genanvendelsessamfund 3 " logo på sådanne beholdere. ( Se henvisning 3 for flere tips . )


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.