toksiske bivirkninger af magnesium

Alle kemikalier og medicin har nogle bivirkninger på den menneskelige krop . Men hvad bivirkninger kan manifestere i , hvad person efter indtagelse af hvilken medicin kan ikke helt defineret eller beskrevet , da det varierer fra forfatning til forfatning . Ifølge Harmoniseringskontoret af kosttilskud , har magnesium indtag flere sundhedsmæssige effekter .

almindelige helbredsproblemer


Nogle patienter kan blive døsig eller endda have en vis form for halsbrand mens du tager medicin magnesium salicylat eller magnesium phenyltoloxamine . Nogle patienter kan selv lider af tørhed i munden , næse eller hals . Der har været tilfælde af tykke slim i næsen hos mennesker , der har taget for store magnesium . Andre patienter har også klaget over ked maver efter indtagelse af magnesium salicylat eller magnesium phenyltoloxamine . Disse bivirkninger er ikke så alvorlige og kan endda gå væk efter en bestemt tidsperiode .

Alvorlige toksiske effekter


Nogle alvorlige bivirkninger af indtagelsen magnesium er nældefeber og endda udslæt . Nogle mennesker kan endda klare de mere alvorlige symptomer på at have vejrtrækningsbesvær og trykken for brystet . Undertiden hævelse i munden kan opstå , samt nedsat vandladning og diarré . Sort og blodig afføring er også anses for at være skadelige virkninger af magnesium . Sommetider patienter kan også indberette mærkelige blå mærker og endda blødning .

Nogle patienter har også sagt , at de bliver trætte let eller usædvanligt . Opkastning har også vist sig at være en af de negative virkninger af at tage magnesium som en del af en medicinsk behandling . Disse er de alvorlige bivirkninger , og det anbefales , at patienten henvender sig til lægen , når han oplever disse former for bivirkninger .

Overdosering af magnesium


Magnesium er også kendt for at forårsage lavt blodtryk eller kvalme og kramper . Nogle patienter har også beskrevet muskelsvaghed , når de tager magnesium på en medicinsk grundlag . Også, hvis en overdosis af magnesium tilfældet, kan det forårsage en unormal hjerterytme , hvilket er irreversibel . Denne betingelse kan være fatalt . Derfor bør patienter være helt forsigtige under magnesium .

Magnesium er en ingrediens i mange lægemidler , såsom multivitaminer og antacida . Det bruges som et afføringsmiddel og er tilgængelig i form af injektioner .

Magnesium er også en ingrediens i mange almindelige dagligdags fødevarer , såsom kakao , krydderier og te . Men fordi magnesium bruges i så små mængder , er det næsten umuligt , at en person vil lide af en overdosis af magnesium udelukkende fra de fødevarer , som hun bruger hver dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.