tornado sikkerhedsadvarsler

Tornadoer er de mest voldsomme storme , der forekommer i store dele af Midtvesten og centrale USA . En tornado kan have vind i over 300 miles i timen og forårsage en sti af ødelæggelse en kilometer bred og op til 50 miles lang , ifølge Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) . Mens dødsfaldene sker hvert år fra tornadoer , kan sikkerheden træffes forholdsregler for at mindske risikoen for tab af menneskeliv .

Kend Advarsler


The National Weather Service spørgsmål vejrvarsler for mange typer af farligt vejr , herunder tornadoer . En tornado ur betyder betingelser er gunstige for en tornado til at danne og befolkningen bør være opmærksomme . En tornado advarsel betyder en tornado er blevet bekræftet i området, og offentligheden advares om at træffe aktive sikkerhedsforanstaltninger .

Den offentlige tilrådes at overvåge National Oceanic and Atmospheric Administration radio til ure og advarsler . Vejret indberetninger er også udsendes af lokale kommercielle radio- og tv- stationer . Anytime vejrforhold kigge gunstige for en tornado , som mørk grønlig himmel , hagl , lave skyer , der kan være roterende eller en høj brusende støj , bør den offentlige overvåge radio kilder til oplysninger om advarselssignaler .

Tornado Sikkerhed Indoors


I en tornado advarsel , er folk rådes til at tage ly indendørs på det laveste niveau i bygningen . Hvis der ikke kælder er til rådighed, søge ly i et center rum såsom et skab eller gangen . Ideen er at placere så mange vægge som muligt mellem det ydre af bygningen og læ -området. Ekstra beskyttelse kan være til rådighed ved at få under en robust bord eller andre møbel . Gøre så meget som muligt for at beskytte hovedet fra enhver potentiel flyvende murbrokker . Hold vinduer lukket under tornado advarsler .

Beboere påhængsvogne eller mobile homes skal opgive hjem og søge ly i en mere permanent bygning eller storm læ .

Tornado Sikkerhed Fritid


Hvis det er umuligt at søge ly indendørs , FEMA rådgiver søger ly i en grøft eller depression i jorden . Ideen er at komme under det niveau, hvor resterne skal flyve . Dog være opmærksom på oversvømmelser potentiale, da tornadoer ofte er ledsaget af kraftig regn .

FEMA advarer om, at det er umuligt at løbe fra en tornado i en bil eller lastbil . Forlade køretøjet og søge ly . Hvis tornado er en afstand , køre i en ret vinkel til stien til den storm at forsøge at undgå stormen . Hvis den tornado begynder at nærme sig, forlade køretøjet og søge ly .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.