typer af ansigt filter masker

Hvorvidt der er behov for et filter maske skyldes arbejdsbetinget risiko, eller en generel beredskab , der har ret filtermaske kan forhindre alvorlige kort-og lang-sigt skader på dit helbred . Med de mange forskellige valgmuligheder på markedet , er det vigtigt at skelne , hvad åndedrætsværn er bedst til dine behov i tilfælde af nødsituationer .

luftrensende åndedrætsværn


luftrensende åndedrætsværn filter partikler , gasser og dampe i luften . Klasser af luftrensende åndedrætsværn omfatter undertryk ( ved hjælp af mekaniske og kemiske filtre ) , positivt tryk ( åndedrætsværn , der omfatter drevet luftfiltrering ) , og " flygte kun " ( luftrensende åndedrætsværn , der anvendes i kemiske , biologiske , radiologiske og nukleare hændelser ) . En eller to patroner vedhæfte sikkert på en maske , der svarer til ventiler til inhalation og udmattelse .

Mekanisk-Filter Åndedrætsværn


Disse filtre fælde skadelige stoffer i forurenet luft , når den passerer gennem filteret materiale . Uld er et fælles filtertype , sammen med såsom plast , glas , cellulose og kombinationer af materialer . Disse åndedrætsværn bruge filtre , der er engangsemballage , herunder enkelt-bruger filtre og dem med udskiftelige patroner .

Kemisk-patron Åndedrætsværn


Disse respiratorer brug patroner til at fjerne gas , flygtige organiske forbindelser og andre dampe fra luften ved absorption medier , såsom aktivt kul eller visse harpiks . Cylinderampullerne kan ikke genbruges og skal udskiftes, når de bliver for mættet og begynde at begrænse luftstrømmen

Self iltapparat


Denne respirator normalt har tre hoveddele : . en højtryks- tank , en regulator til tryk og en mundstykke eller maske . Der er to typer af SCBA : åbne og lukkede kredsløb . Open- kredsløb modeller bruger en tank med komprimeret luft , der er filtreret og lagt ind i masken gennem et tryk ventil . Lukket kredsløb modeller genbruge luft , som du har udåndes gennem filtre og kosttilskud for at gøre det ilt-beriget og åndbar .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.