vinter overlevelse liste

Når vinteren kommer hvert år , Moder Natur bringer med sig sne og is storme , som måske ikke kun være ubelejligt , men også dødbringende . Blive udarbejdet i hjemmet og i bilen er af afgørende betydning i mange stater og en god idé for resten af landet . Ved hjælp af en vinter overlevelse liste at forberede sig på godt vejr , vil dårlige vejr er lige en ulempe , ikke en tragedie .

Varm


Under vinterens storme , det er fælles for is for at bringe ned elledninger og slukke el . En plan skal være på plads før stormen rammer for at holde dit hus eller lejlighed varm , når strømmen går ud . Hjem med pejse eller woodstoves er i bedre form , men kun hvis der er masser af træ til brænde . Plan om at have nok træ til mindst en måned . For hjem uden brændeovn muligheder vil køre en generator giver dig mulighed for at bruge elektriske varmeovne . Dog skal brændstof opbevares , fordi pumper på den lokale tankstation ikke kan arbejde . Petroleumsvarmere , med masser af brændstof , kan også bruges og give den ekstra bonus for at blive i stand til at varme vand eller en dåse suppe . Sørg for, at der er en ildslukker til rådighed og batteridrevet røg og kulilte alarmer i nærheden . Layered tøj og tykke tæpper vil hjælpe med at holde på kropsvarmen , når der ikke varmekilde er tilgængelig

mad og vand


Når strømmen går ud, vil vandet ikke længere flow-. pumpning kræver elektricitet . Det er vigtigt at have en forsyning af vand til drikkevand og sanitære formål . Mens FEMA anbefaler lagring mindst en gallon vand per person per dag i mindst tre-dags af vand , har de også rådgive har vand nok til to uger. Hvis du har børn , har saft og mælkepulver på hånden . Når du vælger fødevarer, at have på hånden under et strømsvigt , skal du vælge fødevarer , der ikke kræver tilberedning . Stash væk morgenmad barer , kiks , nødder , jordnøddesmør , korn , dåsemad ligesom suppe eller tun , tørret frugt og springende . Lagring et par dåser af Sterno er også en god id¨¦ , til opvarmning suppe , chili og varme drikke . Endelig skal du sørge for at have en ikke-elektriske dåseåbner .

Travel


Under vinterens storme , undgå at rejse når det er muligt . Ikke alene er nedskudte elledninger og bryde grene en fare, men at sidde fast i dyb sne , kan føre til hypotermi og endda død . Hvis rejse er absolut nødvendigt , sørg for bilen er fyldt med mad og vand , en førstehjælpskasse , tændstikker , stearinlys , en lommelygte med ekstra batterier , jumper kabler , en blår kæde , og en pose med sand eller kattegrus til at give dæk trækkraft i sne . En skovl er nyttigt at grave bilen ud af sneen eller lave en sne grotte læ , når fast .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.