virkningerne af biologisk skadedyrsbekæmpelse

Brugen af biologisk skadedyrsbekæmpelse stammer næsten 4. 000 år da egyptiske optegnelser , der er nævnt ved hjælp af katte til at styre gnavere . Biologisk skadedyrsbekæmpelse , ved hjælp af naturlige mekanismer som herbivory ( dyr spiser planter ) , parasitisme og prædation til bekæmpelse af skadedyr . Skadedyr kan spænde fra mider , insekter og ukrudt til plantesygdomme . Biologisk bekæmpelse er normalt udføres af biologer , når miljøet eller specifikke organismer udsat for livsfare eller uddø .

Virkninger på Native biodiversitet


Biologisk skadedyrsbekæmpelse er indført i et område med naturlige biodiversitet for at beskytte en hjemmehørende arter fra invasionen af andre arter , der er fremherskende i en selektiv område . Et væsentligt problem er med den type af biologisk bekæmpelse , der bringes ind i området . Hvis biologisk bekæmpelse ikke har en særlig præference , hvad den vil angribe og spise , kan det faktisk tage stilling invasive arter på et senere tidspunkt i livet .

Effekt på invasive arter


Biologisk bekæmpelse af skadedyr har størst effekt på invasive arter . Når en biologisk skadedyrsbekæmpelse anvendes , det dræber de invasive arter samt naturlige fjender af en hjemmehørende arter . Dette resulterer i en vækst i bestanden af de indfødte arter. Således er en hjemmehørende arter , for hvilke biologisk bekæmpelse blev brugt nu dominerer et helt område . Så bliver det nødvendigt at kontrollere befolkningen i de hjemmehørende arter til gengæld , da det kan give en negativ effekt på biodiversiteten for området .

Effekter af vilkårlig brug af biologisk skadedyrsbekæmpelse


Det er meget vigtigt, at biologisk bekæmpelse skal udføres korrekt . Vilkårlig brug af biologisk skadedyrsbekæmpelse kan føre til økologisk katastrofe . I Australien blev sukkerrør tudse indført i nogle økosystemer til at bekæmpe sukkerrør billen . Frøen ikke kun trivedes på sukkerrør billen , men spiste andre insekter også. Som et resultat , drastisk sukkerrør skrubtudsen ændret økosystemet til det værre . Andre organismer som krokodiller og tiger slanger blev også berørt på grund af sukkerrør tudse evne til at sprøjte gift .

Det er nødvendigt for biologisk bekæmpelse af skadedyr , der skal gennemføres af forskere og biologer på et meget større plan , hvor de kan garantere sikkerheden for hele økosystemet og miljø .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.