virkningerne af mineralsk olie på metaller

Mineralsk olie er en raffineret olie olie . Metaller er modtagelige for mineralsk olie , så det bruges i fremstillingen af væsker til metalforarbejdning . Væsker til metalforarbejdning er anvendt i forskellige metalbearbejdning processer såsom skæring , fræsning , boring , boring , gevindskæring , savning , slibning , slibning , polering , drejning , og slibning . Mineralsk olie spiller en vigtig rolle i flere metalformgivning processer såsom valsning, smedning , tegning , ekstrudering , dybtræk , og stempling .

Smøring


Metalarbejde væsker fremstillet af mineralsk olie har fremragende smøring og køling egenskaber , som giver mange fordele for metalbearbejdning operationer . Der er tre typer af smøring . Først , når olien danner et tyndt lag over smøre komponenter , kaldes det " fysiske smøring . " For det andet , når en specifik komponent , såsom en Aluminiumsstøbning binder sig til emnet , kaldes det " grænse smøring . " For det tredje , når en komponent i metalbearbejdningsvæske reagerer med emnet , hvilket resulterer i en forbedret standtid , kaldes det " kemisk smøremiddel . " Mineralolie tilbyder en forbedret smøring for maskiner . Ved smøring af værktøjet og arbejdsstykket , værktøj gnaven undgås , hvilket resulterer i en bedre overflade finish . Den smørende effekt af olien hjælper med at reducere friktionen mellem emnet og værktøjet ved at nedsætte mængden af varme, der dannes i kontakt zone

Køling


Det afkøling ejendom af mineralsk olie hjælper med at holde kontrollere temperaturen af maskiner lavet af metal . Dette resulterer i en længere standtid i betingelserne for forhøjede temperaturer , hårdhed af metallet falder , så det slid renteforhøjelser. Mineralsk olie forhindrer, at temperaturen af metal fra at nå den kritiske værdi . På grund af den køling egenskaber mineralsk olie , slid på de metaller er mindre .

lavere energiforbrug


Den smørende effekt af olie medfører reduceret friktion , som sikrer, at der er nedsat skære eller slibning . Således er energiforbruget er mindre . Mineralsk olie hjælper også med at fjerne de chips , der dannes ved slibefladens operationer og dermed sikre , at opskæring zonen altid er ren . Desuden hjælper mineralsk olie beskytte mod korrosion ved at danne en ydre film på emnet overfladen og maskindele .

Virkninger på Alkalimetaller


Mineralske olier finde et andet vigtigt program i alkalimetaller . Alkalimetaller har en tendens til at reagere med atmosfærisk fugt. For at forhindre rustdannelse , er alkalimetaller nedsænket i mineralsk olie under opbevaring eller når de transporteres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.