Hvad er de sundhedsmæssige risici ved kobbertråd ?

Selvom kobber er almindeligt anvendt , er de negative virkninger og sundhedsmæssige risici, det har lidt kendt . En naturligt forekommende mineral , kobber er ekstremt udbredt i dag på grund af sin elektriske og mekaniske egenskaber . Med sin usædvanlige ledningsforstyrrelser , billige priser , sejhed , og formbarhed strømere brug er stigende , sammen med de mulige sundhedsrisici .

Miljøeksponeringskontrol


Kobber bliver løbende udvindes på grund af stigningen i efterspørgslen, brancher har placeret på den. Dette lægger en betydelig mængde kobber i miljøområder . Floder og vandområder er prime områder, hvor kobber kan ende op . Spildevand , der indeholder kobber skal bortskaffes i processen om at gøre naturlige kobber til brugbart kobber , og derfor er meget af dette affald ender i naturligt forekommende forekomster af vand . Over tid , vasker kobber op på bankerne , hvilket resulterer slam forurenet med kobber . Denne kobber efterhånden gennemsyrer i jorden .

Oprettelse anvendelige kobber kræver også forbrænding af fossile brændsler , hvilket resulterer i kobber , der frigives i atmosfæren . Af kobber vender tilbage til Jorden efter det regner og igen ender i jorden .

Jord


Kobber er farligt i jorden på grund af dens tendens til at knytte til mineraler og organisk materiale . Dens manglende evne til at opdelingen betyder, at over tid, det kan blive udbredt i planter og dyr . Langt færre planter kan vokse i kobber-rige jord , hvilket skaber en ændring i øko-mangfoldighed . Kobber har vist sig at påvirke mikroorganismer findes i jord , hvilket resulterer i en meget langsommere nedbrydning af organisk stof .

Farmland lider betydeligt som følge af den kobber , der er til stede i gødninger . Dyr , der absorberer den ekstra koncentrationer af kobber lider helbredsskader . De negative virkninger på mennesker er , som i endnu , blot forventet, men en betydelig forskningsindsats er endnu ikke afsluttet .

Korttidseksponeringsgrænse


Absorptionen af kobber i meget små mængder er helt normalt og mennesker er endda vist sig at være i stand til at håndtere større og mellemstore mængder , men er overeksponering for store mængder kobber vist sig at resultere i bivirkninger . Meget få mennesker får overeksponering for kobber , men er metal feber , en sygdom med influenzalignende symptomer , forårsaget af kobber overeksponering .

langtidseksponering


Solid undersøgelser om de lange kobber eksponering er sjældne i antal . Men hvad er kendt , er , at kontinuerlig kobber eksponering kan resultere i mange forhold . Disse omfatter konstant irritation af øjne , mave , næse og mund --- meget gerne allergi . Udsættelse for kobber-dampe har vist sig at ændre næseslimhinden . Kobber forgiftning kan blive til Wilson 's Disease , hvilket medfører en række problemer , herunder hjerneskade , hornhinden problemer , nyresygdom , og skrumpelever . Kobber har været knyttet til ændringer i hjernen som godt. Det er blevet foreslået , at overeksponering for kobber kan resultere i lavere intelligens i udviklingslandene ungdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.