Washington State loven om sikkerhedsseler krav

Ifølge Washington State lovgivende , er brugen af sikkerhedsseler obligatorisk i staten . Straffen for at bryde Washingtons loven om sikkerhedsseler kommer i form af en trafik infraction

Loven


The Washington State Legislature mandater , at alle chauffører og passagerer i et motorkøretøj , skal bære en selt bælte . Børn på 16 år eller yngre , skal enten bære en sikkerhedssele eller være fastgjort på en godkendt barnefastholdelsesanordningen .

Straf


En trafik forseelse kan udstedes , hvis loven om sikkerhedsseler er overtrådt . Ifølge Washington Traffic Safety Commission , som 1. juli 2007, en sele billet koster 124 dollar .

Overvejelser


Washington loven om sikkerhedsseler påpeger, at en sikkerhedssele overtrædelse vil blive medtaget i chaufførens rekord , men vil ikke blive rapporteret til forsikringsselskaber eller arbejdsgivere .

Overholdelse


The Washington Trafiksikkerhed Kommissionen rapporter om, at dagtimerne sikkerhedsselen sats i staten er 96,5 procent , som i 2009 . Dette er en forbedring på satser på 93 procent i 2002 og kun 36 procent i 1986 .

Misforståelser

The Washington Trafiksikkerhed Kommissionen påpeger, at folk er mere tilbøjelige til at spænde op på vejene opfattet som farlige , såsom motorveje . Virkeligheden er dog, at flere dødsfald på amtsveje i Washington , hvor sikkerhedsselen brug er lavere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.