anvendelse af kul som en kilde til varmekraftværker

Kul har været brugt som en kilde til termisk energi i hele den menneskelige civilisation . Kul anvendes i de enkelte hjem for varme . Men med nyere teknologi har kul varmekraftværker blevet oprettet . Termiske kraftværker afbrænder kul til fremstilling af damp , denne damp bruges derefter til at producere elektricitet til vores hjem og virksomheder . Det anslås, at med vores nuværende status ved hjælp af elektricitet , vil vi snart blive brændende to millioner ton kul årligt på verdensplan for varmeudviklingen .

Damp Generation


I øjeblikket er kul bliver brugt til at generere damp , som igen er brugt til at generere elektricitet . Det kul er indgået en slagtekyllinger kammer med vand og er brændt ved høje temperaturer . Under denne proces producerer varmeenergi dampen fra vandet ved fordampning . Vandmolekylerne er i stand til at bryde ud og blive til damp på grund af termisk varme fra afbrænding af kul . Dampen følger gennem rør til en dampturbine .

elproduktion


Dampen energi fra afbrænding af kul bruges af dampturbiner at skabe både varmeenergi og elektricitet . Inden for en dampturbine , er et par tusinde vinger drejes af damp energi . Rørene og damp turbine øge presset , så dampen vil gøre knivene bevæger sig hurtigere . Da knivene træk, viser det generatoren motoren , som til gengæld skaber varmeenergi og elektricitet . Den elektromagnetiske induktion del af Faraday 's princip forklarer denne mekanisme . Når dampen er tvunget til at gøre knivene flytte , det virker på den magnetiske afgifter og skaber arbejde . Da mere arbejde er gjort, de potentielle forskellen bliver større , som måles i volt . Dette er præcis, hvordan motorer og generatorer arbejde . En transformerstation bruges til at transformere volt elektricitet i megawatt , der bruges til at forsyne vores huse og forretning gennem magt eller elektriske ledninger .

termiske kraftværker


En kul kraftvarmeværk er den termiske station , hvor elektriciteten er produceret ved afbrænding af kul . Denne proces er ikke befordrende for sundheden for vores miljø . Ifølge World Coal Institute , " kulfyrede kraftværker i øjeblikket brændsel 41 % af den globale elektricitet. " Denne metode til fremstilling af elektricitet er meget udbredt , fordi verden har en righoldig kilde af kul , og det er meget billigere end andre alternativer, f. eks vand og atomkraftværker .

husholdningsbrug


Før vores teknologi var så fremskreden , vi brugte kul som en kilde til varme i vores hjem. Vi havde kul i små ovne , der er fastsat varme og varme til madlavning . Smede ville også bruge kul i deres ovne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.