bærbare brændstofbeholderen sikkerhedstip

transportable beholdere er designet til at holde benzin og andre brændstoffer , når de skulle transporteres fra ét sted til et andet . Selvom containerne er designet til at holde benzin , er der stadig mange farer , der kan forekomme omkring det meget brandfarlig væske . Når du bruger transportable beholdere er der mange sikkerhedsmæssige forholdsregler, der bør tages for at undgå farlige brande eller eksplosioner .

Containere


Bærbare gasbeholdere skal altid være fremstillet af godkendte materialer . Plast og metal containere kan bruges til at holde brændstof . Glas må aldrig bruges . Du bør heller aldrig sted brændstof eller olie i beholdere ikke designet til at holde brændstof . Brændstof beholdere er designet til at reducere risikoen for brand og statisk elektricitet gnister .

Tragte


Plastic kanaler bør ikke bruges til at fylde beholdere. Plastic kan forårsage statisk elektricitet gnister, der kan antænde brændstoffet og forårsage en eksplosion . Altid bruge en metal tragt i stedet . Metal tragte vil give elektrisk kontinuitet snarere end friktion .

Påfyldning


Når påfyldning brændstof beholdere , altid placere dem på jorden . Dette reducerer risikoen for statisk elektricitet gnister . Det hjælper også forebygge, at brande eller eksplosioner , der kan opstå fra benzin spill-off fra køretøjer eller andre høje overflader . Sluk altid motoren på din bil , når de udfylder transportable beholdere med brændstof . Brug aldrig munden som en sifon .

Lagring


Fuld brændstof beholdere må aldrig efterlades i køretøjer eller på bagsiden af lastbiler . Hold brændstof beholdere væk fra opholdsrum og elektricitet eller elproducerende udstyr, såsom vandvarmere , ovne , varmeapparater og køretøjer .

Statisk elektricitet

Statisk elektricitet er et af de værste fjender af gas og andre brændstoffer . Fordi så mange ting kan skabe statisk det er altid en fare , især når der fyldes transportable beholdere . Sørg for at holde fuld kontakt med gassen linje, når fyldning af UN beholderen . Brug sko med ledende såler , såsom gummi . Hold tankstationen dysen i kontakt med kanten af beholderen , som du udfylder på alle tidspunkter . Må ikke komme ind og ud af bilen under påfyldning processen .

Brand

Hvis brændstoffet ikke bryde i brand , er der nogle reaktionære foranstaltninger, der kan træffes for at reducere omfanget af faren . Hvis en gnist starter en brand i container , bevæger sig ikke væk . Bevægelsen vil få luft til at flytte og kan forårsage brændstoffet til at eksplodere . Informer medarbejderne på det sted , hvor du er , at en brand er startet . Cover brændstoffet beholderen med en brandsikker tæppe eller bruge en brandslukker for at fjerne flammerne . Forsøg aldrig at slukke en gas brand ved at blæse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.