bivirkninger af vindmøller

Vindkraft er en voksende industri i hele verden , men vindmøller kan stadig give problemer . Også kaldet vindmøller , kan disse store kraftværker skabe støjproblemer og udgør en fare for dyrelivet , og nogle anser dem tiltraengte forskoennelser . Fordelene ved industrielle vindmøller er betydelige , men det er vigtigt ikke at ignorere deres bivirkninger .

Støj


Vindmøller producerer støj fra deres motorer og fra aerodynamiske effekt af vindmøllevinger. Denne støj er generelt høres for det menneskelige øre , og indtil videre , er der ingen beviser for, at det giver anledning til sundhedsmæssige problemer. Dog kan denne støj være irriterende , hvilket kan øge stressniveauet i mennesker , der bor tæt på møllerne . Moderne vindmølle design er meget mere stille end vindmøller fra fortiden-. henhold til Chatham-Kent Folkesundhed Unit , en vindmølle på 750 meter udsender støj nogenlunde svarer til et hjem køleskab

Shadow Flicker


Når solen er bag en vindmølle , det kaster en skygge , der synes at flimre i og ud med rotation af vingerne . Shadow flimmer kan være irriterende , især for folk tæt på vindmøllen , og forårsager problemer i ca 5 procent af personer med epilepsi . De fleste vindmøller opererer på en frekvens under det , der udløser epileptiske symptomer , dog . Håndhæves tilbageslag afstande for vindmøller kan medvirke til at eliminere risici i forbindelse med skygge flimmer .

Wildlife


Vindmøller kan udgøre en fare for fugle og flagermus , især når møllerne er placeret i trækruter . Ifølge den amerikanske Wind Energy Association , højspændingsledninger , høje bygninger og hus katte alle indebærer en øget risiko for fugle . Flagermus kolliderer med vindmøller på en lavere sats, end fugle , men er stadig til tider dræbt . Installation af vindmøller kan også fragment dyreliv levesteder .

Is


I temperaturer under frysepunktet , vand i luften kan kondensere på vindmøllevinger og form is . Dette reducerer effektiviteten af vindmøllen . Denne is kan blive smidt ud af bladet og udgøre en fare for mennesker og objekter i nærheden . Ældre møller er mere tilbøjelige til at producere is kaste . Nyere designs har reduceret risikoen for dette problem . Risikoen for is smide Derfor vindmøller ikke anvendes i bjergene , der anvendes til skisportssteder , og hvorfor tilbageslag for møller bør nøje håndhæves .

interferens

Industriel vindmøller kan skabe elektromagnetiske forstyrrelser , eller EMI , der er beliggende mellem en signalkilde og modtager . Denne indblanding koteletter op signalet og kan hindre tv og radio bølger fra overføres korrekt . Løsningen er normalt at forbedre modtagerens antenne eller installere relæer til at sende signalet omkring vindmøllerne . Satellit og kabel -tv påvirkes ikke af vindmølle interferens . Vindmøller kan også påvirke radar .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.