brug af tåkapper for mund beskyttelse

En brækket eller irriteret tå kan være smertefuldt og irriterende . Operation for at korrigere tå problemer , herunder pauser , kan kræve lange opsving og hindre evnen til at arbejde . Mange tå skader kan undgås ved at bære tå hætter , der giver sikkerhed og beskyttelse mod kvæstelser

Du skal bruge: .
Uddannelse
Fulde opmærksomhed .
Safety Awareness .
Forpligtelse til sikkerhed.

Sko med indbygget Caps


Mange forskellige stilarter sko , fra arbejde støvler til sporty sneakers , har indbygget tåkapper at yde beskyttelse mod faldende genstande , punkteringer og andre farer . Visse arbejdspladser , såsom lager-og byggepladser , kræver , at medarbejderne har sko med toe beskyttelse , selvom der har et par tåkappe sko på hånden er bare en smart idé . De kan benyttes ved at bære tunge ting eller til en koncert , hvor en anden deltagers fejltrin kunne knuse en tilskuer fod . Tåkapper kan også bidrage til at forebygge skader på tånegle , som kan være yderst smertefuldt , især når blodet bliver fanget under neglen . Sådanne skader kan neccesitate kirurgisk fjernelse de ramte sømmet , en smertefuld og langsom heling procedure , som tånegle kan tage op til 3 måneder til at vokse igen . Stål tå støvler kan købes online og i mange shoestores .

For Sport og Comfort


Silikone tå hætter giver ikke samme beskyttelse som deres stål modstykker , men er slidt til forskellige formål , forebyggelse ligtorne , en tyk hård hud , som dannes på tå og irriterer underliggende væv . Sådanne hætter også hjælpe med at forhindre smertefulde blærer og korrekt overlapning af tæerne , som kan kan i sidste ende bidrage til udviklingen af leddegigt . Der er også skum hætter til rådighed , men silikone normalt holder længere og ikke absorberer lugt og sved den måde skum kan . Hjemmesider , skobutikker, og apoteker har ofte et udvalg af tå hætter til salg .

Alternativer


De, der søger tå-beskyttelse , men der finder stål tåede støvler og sko til være ubehageligt måske påskønnelse eksterne hætter , der glider på over en par sko og skabe en stødpude mod skade , som en fastklemte tå , hvilket kan forårsage rives over ledbånd i foden . Eksterne modeller er en glimrende mulighed for bærerne af specielle sko ( som f. eks ortopædiske sko ) , som måske ikke finde stål-tå fodtøj passer til deres specifikke behov .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.