brugen af en lab kuvøse

Inkubator er et moderne stykke laboratorieudstyr der anvendes til at opretholde den gradvise udvikling af mikrobiologiske kulturer ved at regulere bæredygtig vækst faktorer såsom temperatur , luftfugtighed og ventilation . Kuvøser fås i forskellige størrelser ( fx laptop til små rum størrelse) catering til forskellige krav . Nogle overlegne kvaliteter omfatter er i stand til at kontrollere ekstremt lave temperaturer ( mikrobiologiske kuvøse ) , fugt og kuldioxid niveauer ( cellekultur kuvøse ) . En mikrobiologisk inkubator fokuserer primært på vækst og opbevaring af bakteriekulturer og kontrol temperaturer varierende fra 5 til 7 grader C.

medicinske behandlinger


For år , blev kontrolleret stabilt miljø i inkubator , der anvendes til udrugning æg af fjerkræ og tage sig af for tidlig eller syge spædbørn . Dag , inkubatorer har mere uddybende brug og deres marked er trives som følge heraf. Forskere bruger kuvøser for medicinske behandlinger, stamcelleforskning og eksperimenterende procedurer som inkubere antistoffer på væv og celler til fluorescens mikroskopi . Kuvøser kan også bruges til at diagnosticere sygdomsfremkaldende patogener i den menneskelige krop . Ved at bruge væksthuse , kan luften omkring cellekultur skal reguleres , hvilket letter mangedobling af de sygdomsfremkaldende mikroorganismer , således sandsynlighed for at finde et patogen er øget .

Anvender i Biologi


Laboratorium kuvøser er bredt involveret i en række biologiske applikationer såsom celle- og vævskultur , farmaceutiske undersøgelser , hæmatologiske undersøgelser , biokemiske undersøgelser , forarbejdning af fødevarer , celle beluftning , plante-og dyreundersøgelser , opløselighed undersøgelser , gæring undersøgelser og bakteriel dyrkning .

Tissue Culture


Inkubatorer er i vid udstrækning bruges til at undersøge væv kulturer, der involverer udvinding af væv fragmenter fra dyr og planter , holde disse " eksplanteret "( dvs. , isolerede celler fra et stykke væv ) i et kontrolleret miljø, og efterfølgende analyse af deres vækst . Undersøgelsen af disse eksplanteret giver klinikere og forskere til at forstå funktionen af specifikke sygdomsfremkaldende celler som kræftceller og hjælpe dem med at udvikle vacciner mod sygdomme som polio , fåresyge og mæslinger . Desuden har den praksis vævskultur hjulpet forskere til at afsløre forskellige sundheds- lidelser som følge af fravær af bestemte enzymer , såsom forstyrrelser i kulhydratstofskiftet .

genteknologi


nye veje har åbnet med fremkomsten af kuvøser i genteknologi . Forskere er nu i stand til at manipulere den genetiske strukturer eksplanteret . De kan danne nye organismer ved at kombinere DNA-materiale fra forskellige kilder . Inden for landbruget , har den nye udsigten til genteknologi hjalp med at forbedre den ernæringsmæssige værdi af forskellige frugter og grøntsager og at øge modstanden magt mange afgrøder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.