brugen af non-ferro- legeringer

Nonferrous legeringer er legeringer , der er biprodukter af non-ferro metaller som aluminium , kobolt , bly , magnesium , titanium og zink . Pr. definition er en non-ferro- legering en legering , der ikke med forsæt indeholder jern . Generelt er non-ferro- legeringer investeres med ikke-magnetiske egenskaber , har højere smeltepunkter og bedre styrke , er let og er modstandsdygtige over for kemisk og atmosfærisk korrosion . Disse egenskaber gør dem en foretrukne valg for flere kommercielle og ikke-kommerciel anvendelse, herunder bil og fly dele , kommunikationsudstyr , vandventiler , musikinstrumenter og fremstilling af brandfarlige og eksplosive stoffer.

Anvendelse af magnesiumlegeringer


Magnesium legeringer er perfekte til strukturelle applikationer såsom materialehåndtering og automobil-og flyindustrien udstyr . Også , da legering er plastisk og duktilt , bruges det til at skære meget indviklede figurer . Dens høje styrke /vægtforhold gør den velegnet til flydele produktion . Magnesiumlegeringer også fortsat store hits i industrier , hvor let tyngdekraften transportbånd er nødvendige for mange formål .

Anvendelse af zinklegeringer


Brass , som er en legering af kobber og zink , er begunstiget for sin korrosionsbestandighed og høj duktilitet i at gøre kommunikationsudstyr , musikinstrumenter og vandventiler . Nysølv er en anden zink legering , der har fundet acceptabilitet som en fremragende pibeorgel nytte .

Anvendelse af aluminiumlegeringer


Nonferrous aluminiumlegeringer foretrækkes til brug omkring brandfarlige og eksplosive stoffer på grund af deres ikke-gnistdannende og ikke-magnetiske egenskaber . Også den legering gode formbarhed gør det et fremragende industriel anvendelse produkt . Den høje smeltepunkt denne non-ferro- legering gør det yderligere velegnet til elektriske anvendelser .

Anvendelse af titanlegeringer


Modstand mod oxiderende syrer , klor gas , natriumhypochlorit og havvand og brine løsninger gør titanlegeringer perfekte produkter til fly del fremstillingsvirksomhed . Yderligere, egenskaber som høj styrke og lav vægt give dem en fordel i forhold til andre legeringer .

Anvendelse af kobberlegeringer

Kobber silicium legeringer er beundret for deres høje styrke , stor opdigte kvalitet og korrosionsbestandige egenskaber . Derfor er disse anvendes til egnede kommercielle og ikke-kommerciel brug . Kobber med beryllium er en stor non-ferro- legering , stillede for sin korrosionsbestandighed , ledningsevne og ikke-magnetiske og ikke -gnistrende egenskaber .

Anvendelse af zirconiumlegeringer

Zirconium , når legeret med aluminium , viser sig at være en perfekt non-ferro- legering , som finder anvendelse som en ingrediens i antiperspiranter og med osmium tetroxide , en flygtig katalysator , der anvendes til at fremskynde kemiske reaktioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.