creosot allergi

Creosot bush , også kendt som chapparral , er en stedsegrøn busk , der er almindeligt forekommende i det sydvestlige USA og nordlige Mexico . Creosot er ansvarlig for at forårsage allergiske reaktioner samt at have toksiske virkninger på mennesker

Historie


Creosot Bush er en intenst aromatisk stedsegrøn busk , der er kendt for overtagelsen robust vifte-jord i tørre klimaer . I fortiden, har indbyggerne i det sydvestlige USA og Northwestern Mexico , såsom Pima indianerne , været kendt for at bruge creosot busk som en hypoglykæmisk medicin mod sukkersyge .

Beskrivelse


Creosot er en stedsegrøn , balsam-duftende busk , der vokser 10 meter høj . De stedsegrønne producerer små blade , omkring 1 /3 tommer i længden . Bladene er kødfulde eller læderagtige , ryg-lignende og harpiksholdige . Træet producerer også gule blomster , der normalt er 1 /4 tomme lang . Disse blomster er ansvarlig for at frigive pollen , der forårsager allergiske reaktioner .

Den Allergi


Creosot Bush er klassificeret som en mild allergen der medfører våde /kløende øjne, løbende næse og nysen . Dets aktive allergi sæsonen er i løbet af FEB-AUG i South Central U. . S. og fra marts til maj i den sydvestlige USA Denne busk er generelt insektbestøvede men luftbåren pollen er ikke ualmindeligt

aktive principper


Creosot busk indeholder følgende aktive principper : aminosyrer , flavonoider , harpiks , flygtige olier , triterpener , saponiner og Nor- dihydro guayaretic syre sammen med andre lignaner .

Advarsel

Creosot Bush er ikke kun kendt for sine allergiske reaktioner , men har været registreret som giftigt for nogle mennesker , når du bruger for medicin . Enhver brug af dette anlæg bør anbefales , og overvåges af en sundhedsmedarbejder.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.