det bedste vand flasker til opsamling af vand

Find den bedste vandflasker til opsamling af vand er afgørende for at holde dit vand til senere brug . Ifølge en 2008 artikel af US News and World Report samt National Resources Defense Council ( NRCD ) , er der potentielle sundhedsrisici for den kemiske bisphenol-A ( BPA ) , der anvendes i visse typer af polycarbonat plastik vandflasker . BPA hærder plast og kan sive ind oplagrede vand . Det har været forbundet med øget risiko for diabetes , hjertesygdomme , og infertilitet . Den NRDC foreslår undgå plastik vandflasker med nummeret 3 , 6 eller 7 på bunden , flasker med en 1 , 2 , 4 eller 5 , er sikre. Engangs plastflasker ikke indeholder BPA , men de en negativ indvirkning på miljøet ender på lossepladsen .

Foret aluminiumflasker


Aluminium flasker er en metal mulighed for opsamling af vand , der er sikrere end plast , da plast slid over tid og kan potentielt lække giftstoffer i vandet . Hvis du vælger en aluminium vandflaske , finde en , der er foret med en vand-baseret, ikke-giftige foring . Mange foret aluminium vandflasker er anti-mikrobiel , at tilvejebringe et miljø resistente over for en mangedobling af skadelige bakterier , der gør vand usikkert til forbrug . Også mange foret aluminium flaske mærker tilbyder vand flasker til opsamling af vand , der isolere dit vand for at beskytte den mod ekstreme temperaturer . Foret aluminiums flasker er fremragende til daglig eller lang tids brug . Kig efter foret aluminium vandflasker i udendørs /sportsudstyr butikker og hele fødevarer butikker .

rustfrit stål Flasker


Rustfrit stål flasker til opsamling af vand er en anden sikkert valg . Mad-grade rustfrit stål beskytter dit vand uden risiko for udsivning af kemikalier og . Nogle af rustfrit stål flasker opvaskemaskinen . Rustfrit stål flasker ændrer ikke smagen og særligt udformet isolerede flasker vil beskytte det mod ekstreme temperaturer . De kan genbruges og genanvendes . Miljøvenlig , rustfrit stål flasker er en af de bedste vandflasker til opsamling af vand , fordi de sidste , er sikre til daglig og langvarig brug , og kan genanvendes til Hensigt . Kig efter rustfrit stål vandflasker i udendørs /sportsudstyr butikker og hele fødevarer butikker .

Glas Flasker


Sundhed eksperter er enige om , at en af de bedste vandflasker til opsamling af vand er glasflaske , ifølge US News and World Report og NRDC . Glas er et sikkert materiale til opsamling af vand , fordi det er fri for potentielt skadelige kemikalier . Generelt lavet af sand eller naturlige mineraler , glas med ikke-giftige opbevaring . Mens glas vand flasker er let tilgængelige og anvendelige til daglig brug , der er et potentiale for brud , der ikke forekommer med metal muligheder . Glas bør anvendes med forsigtighed til daglig brug . Til lang tids brug , er glas en sikker , tungere mulighed fantastisk til længere opbevaring af vand . Også ved hjælp af glasflasker , der oprindeligt blev anvendt til andre føde-og drikkevarer lagring er en god måde at spare energi og penge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.