disk sander sikkerhed

En disk Sander kræver fokus og koncentration at være en sikker måde. Alt, hvad der distraherer eller besværliggør bevægelse bør betragtes som en sikkerhedsrisiko at bruge denne magt værktøj

Disc Sander


excenterslibere er hånd-holdt værktøjer og stationære maskiner , der har en disk med slibende materiale , der roterer på glatte overflader . Elektricitet beføjelser en motor , der vender slibende disken med høj hastighed.

stationære maskiner


Den slibeskiven af en stationær skive Sander er vinkelret på en vandret bord , der understøtter det objekt , der skal slibes ( bestanden ) . Kun sand med side af disken , der er at skrue ned , mod bordet, slibning med den side, der vender opad , kan medføre, at materiel, der skal løftes pludselig fra bordet

Beskyttelse


Øjenværn og en støvmaske . bør anvendes, når der arbejdes med type disk Sander. Sikkerhedsbriller vil holde luftbårne støv og partikler i at skade øjne og tilsløre visionen , og en støvmaske vil holde savsmuld ud af lungerne .

Slibende


Hold hænderne væk fra ru overflade af en disk slibemaskine . Slibeskiven vender hurtigt og kan nemt fjerne hud .

El

Sluk og tag disken slibemaskinen , før der foretages justeringer på værktøjet .

Beklædning

Du må ikke bære løstsiddende tøj , dinglende smykker , eller en slips , når de opererer en disk Sander. Denne post kan hæmme bevægelse eller bliver fanget af det roterende disk og trække brugeren mod slibende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.