due vandafvisende opskrift

Forskellige blandinger og opløsninger kan bruges til at frastøde duer , hvoraf nogle kan fungere bedre for den specifikke placering end andre . Overbrusning eller sprøjtning disse blandinger på det område , hvor duerne roost vil lykkes frastøde dem , men kan forårsage lidt af en rod på samme tid

mølkugler


Spredning mølkugler på din balkon eller det sted, hvor duerne er samler , vil hurtigt gøre dem forlade området . De hader lugten . Mølkugler , dog er giftige for andre dyr , så sørg for nogen katte eller hunde ikke er i stand til at komme til dem og spise dem . Cayenne peber også er blevet konstateret, at nogle gange være en effektiv olfaktorisk vandafvisende for duer , men mølkugler synes at universelt være den mest effektive .

WD -40


WD -40 , eller andre lignende smøremiddel , er nyttigt på frastødende duer ikke kun fordi de ikke kan lide den WD -40 lugter , men også fordi de ikke kan lide slickness under deres fødder , når de forsøger at Roost på det . WD -40 bør anvendes dagligt for at holde øje med anvendelsen tykke og ubehageligt for hvile duer . Du vil bruge en stor del af WD -40 ved at gøre dette , hvilket kunne blive temmelig dyrt . WD-40 kan også ætse overfladen af hvad du er sprøjtning det på , så teste et lille område for at sikre, maling eller overflade du er sprøjtning det på , vil ikke blive berørt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.